UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Білій Церкві
  4. Робота Фінансовий менеджер в Україні
  5. Фінансовий менеджер
Відправити резюме

Фінансовий менеджер

Заблокована
 26 вересня 2023  Біла Церква 
Компанія: ГО Агенція Розвитку Проєктних Ініціатив  (https://jobs.ua/company-go-agentsya-rozvitku-proktnih-ntsativ-1631603) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:віддалена робота

Опис вакансії

Вимоги, побажання: До конкурсу запрошуються практичні психологи, науковці у галузі психології, керівники, методисти центрів (кабінетів) практичної психології і соціальної роботи всіх рівнів підпорядкування. Наявність попереднього досвіду участі в проєктах, тренерській, експертній роботі та наявність ФОП - вітається.

Обов'язки: загальне фінансове управління проектом, постійний моніторинг фінансової реалізаціі проекту, забезпечення точного використання бюджету проекту відповідно до заявки, підготовка угод та договорів, іншої документації відповідно до вимог донорів та внутрішніх фінансових процедур Організації; контроль ведення всієї бухгалтерської та супровідної документації; підготовка та своєчасне подання фінансових звітів; переклад документації для фінансових звітів.

Умови: Залученість в проєкті: 6 місяців (6 днів на місяць).

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору