UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Генеральний директор мережі кінотеатрів в Києві
  5. Генеральний директор мережі кінотеатрів
Відправити резюме

Генеральний директор мережі кінотеатрів

Заблокована
100 000 грн.
 16 квітня  Київ 
Компанія: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Всі вакансії)
Рубрики:Керівництво

Контакти

Контактна особа:Ольга

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Ми багатопрофільна компанія один з напрямків якої невеличка мережа кінотеатрів в Києві, у пошуку генерального директора мережі.

Понад 10 років ми плідно співпрацювали з нашим поточним директором, разом росли, розвивались, але прийшов час змін. Наша мережа кінотеатрів, м’яко кажучи, трохи застаріла, і дещо пахне нафталіном.

Але ми віримо, що маємо потенціал! Тож шукаємо супергероя, який зможе:

  • Зробити ребрендинг: дати нашим кінотеатрам нове, стильне й сучасне обличчя.
  • Придумати круті івенти: вечірки переглядів у піжамах, кіно марафони, VR-покази, майстер-класи з акторської майстерності — все, що завгодно, аби залучити глядачів.
  • Впровадити сучасні підходи до маркетингу: SMM, таргетована реклама, інфлюенс-маркетинг — використовуйте всі інструменти, щоб про нас дізналися всі.
  • Збільшити прибуток, не втрачаючи при цьому людське обличчя, адже хто не любить гроші?

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ:

  • Вести перемовини з ТЦ на вищому рівні, підписувати вигідні контракти оренди.
  • Керувати командою 70 людей, за необхідності здійснити кадрові зміни, ми бачимо певні недосконалості в нашій системі.
  • Підтримувати партнерські стосунки з дистриб’юторськими компаніями, постачальниками обладнання та продукції (близько 50 контрагентів).
  • Здійснювати операційне керування: контроль за всіма юридичними, економічними, бухгалтерськими та інформаційними процесами. Організація ефективного використання активів компанії.
  • Розробляти маркетингові стратегії та рекламні кампанії для просування бренду і залучення відвідувачів, впроваджувати новітні технологічні рішення для поліпшення сервісу

ЧОМУ ВАРТО ВІДПРАВИТИ РЕЗЮМЕ?

  • Заробітня плата 80 000 грн на в/т, 100 000 грн після в/т.
  • Автономність у роботі (довіра з боку акціонерів), злагоджений за багато років колектив, зрілі акціонери та можливість роботи у складі великої та впливової групи компаній (а значить і кар'єрного росту), корисний нетворкінг в кіногалузі і не тільки.
  • 5-ти денний робочий тиждень, 8-ти годинний робочий день. Відпустка та лікарняні згідно з КЗпП
  • Комфортний офіс у центрі Києва (ст.м. Золоті ворота)

ТАК ЯКИЙ ВІН, НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ?

  • Має досвід роботи на керівній посаді в кінотеатрах або суміжних галузях.
  • Креативний, як Стівен Спілберг, енергійний, як Джекі Чан та пробивний, як Термінатор (не всі члени команди сприймуть зміни, будьте готові очолити революцію).

Якщо ви хочете потрапити до стабільної компанії, де чесно виконують зобов’язання перед співробітниками та контрагентами, поважають право колег на відпочинок та лікарняний відправляйте резюме прямо зараз!

Резюме з супровідним листом чомусь я підходжу на цю вакансію будуть розглянуті в першу чергу.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору