UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Северинівці (Київська обл.)
  4. Робота Хімік-технолог в Україні
  5. Хімік-технолог
Відправити резюме

Хімік-технолог

Заблокована
Компанія: ТОВ Термо Буд  (https://jobs.ua/company-tov-termo-bud-1631639) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво

Контакти

Телефон: +38 (050) 311-74-50
Контактна особа:Анатолій Іванович
Адреса:Київська обл. , с.Северинівка, Бучанського р-ну

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Компанія "Термо-буд, ООО" є провідним виробником сендвіч панелей (мінеральна вата та поліуретан). Зараз ми шукаємо кваліфікованого хімік-технолога для роботи в нашому підприємстві у с. Северинівка, Макарівської СГ, Бучанського р-ну, Київської обл (відстань 30 км від Києва).

Задачі:

- Розробка та впровадження нових технологій виробництва - Контроль якості виготовленої продукції та виявлення можливих відхилень - Проведення досліджень та аналіз хімічних процесів - Оптимізація виробничих процесів та вдосконалення існуючих технологій.

Кандидат повинен знати як управляти реакцією з многокомпонентных речовин таких як поліолі та ізоціонати при утворенні пінополіуретану під час всього періоду роботи автоматизованої лінії на протязі робочої зміни.

Вимоги:

- Вища освіта в галузі хімії, технології або суміжних спеціальностей - Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років - Знання сучасних методів аналізу та контролю якості - Вміння працювати з хімічними реагентами та апаратурою - Відповідальність, уважність до деталей, здатність до аналітичного мислення Пропонуємо:

- Конкурентну заробітну платню та соціальні гарантії - Можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку - Роботу в сучасному виробничому приміщенні з високотехнологічним обладнанням - Дружній колектив та сприятливу атмосферу Якщо ви готові взяти на себе відповідальність за технологічні процеси та маєте бажання розвиватися в цікавій сфері, ми чекаємо саме на вас! Надішліть своє резюме та приєднуйтеся до нашої команди прямо зараз!

  • місце роботи – с Северинівка, Бучанський р-н, Макарівська СГ.
  • Контакт: ...50, Анатолій Іванович


Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору