UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Координатор(ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки) в Україні
  5. Координатор(ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки)
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Координатор(ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки)

Заблокована
 22 вересня 2022  Чернігів 
Компанія: Освітній дім прав людини в Чернігові  (https://jobs.ua/company-osvtny-dm-prav-lyudini-v-cherngov-1571534) (Всі вакансії)
Рубрики:Юриспруденція, право; Керівництво

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Освітній дім прав людини в Чернігові шукає в команду Координатора(-ку) Програми захисту (компонент Професійної підтримки).

Одним з основних напрямків роботи Дому як частини Міжнародної мережі домів прав людини є прихисток для громадських активістів у ситуації ризику. Програма захисту Освітнього дому прав людини в Чернігові дозволяє створити умови для продовження професійної та громадської діяльності представникам громадянського суспільства, які опинилися в ситуації ризику. Визначивши першочергові проблеми, з якими стикаються правозахисники, журналісти та громадські активісти, ми спрямовуємо наші ресурси на вирішення цих проблем. Для посилення команди за цим напрямком, ми шукаємо працівника(-цю), який(-а)  має досвід роботи з людьми та має відмінні комунікаційні навички.

Кваліфікаційні вимоги:

Загальні вимоги:

  • Бажано освіта та досвід у сфері соціальної роботи, юриспруденції, психології чи комунікацій.

  • Досвід громадської діяльності від 2 років. 

  • Вільне володіння українською мовою.

  • Організованість, системне бачення, активність, увага до деталей, мультизадачність, стресостійкість, вміння працювати у стислі терміни, здатність визначати пріоритети, виконувати роботу самостійно та в команді.

  • Дотримання принципів рівності та недискримінації.

  • Відмінні навички роботи з пакетом програм Microsoft Office та Google Documents.

 

Спеціальні вимоги:

  • Вміння аналізувати інформацію та робити висновки. 

  • Досвід діяльності у сфері захисту прав людини буде перевагою при відборі.

  • Володіння англійською мовою на рівні Intermediate та вище буде перевагою при відборі.

Функціональні обов'язки:

 Реалізується програма професійної підтримки у вигляді:

  • стажування, що включає: організацію відбору на стажування, комунікацію з партнерськими організаціями щодо проведення стажування на їх базі, пошук менторів для супроводу стажувальників, організація розробки індивідуальних планів стажування, контроль за виконанням планів та звітності стажування, підготовка відповідної документації;

  • мікропроєктів, що включає: організацію відбору на участь в навчанні з написання проєктів, пошук менторів, контроль за реалізацією мікропроєкту; 

  • програми реабілітації, що включає: комунікацію з експертами, організації відбору на участь у програмі реабілітації, участь в розробці та реалізації програми реабілітації; 

  • підготовка інформації по програмі та інформування потенційних учасників про можливості професійної підтримки;

  • звітування по результатах діяльності.

Умови роботи:

Графік роботи: Повна зайнятість; місце роботи -  Чернігів.

Очікуваний час початку роботи: вересень 2022 року.

Резюме та мотиваційний лист просимо надсилати до 30 вересня 2022 року включно на електронну адресу відправити резюме. В темі листа прохання зазначити «Координатор (-ка) Програми захисту (компонент Професійної підтримки)», в тілі листа вказати очікуваний розмір заробітної плати.

Конкурсний відбір буде здійснюватися за результатами співбесіди серед найвідповідніших кандидатів. За потреби додатковим етапом відбору може стати виконання письмового завдання. Про результати буде повідомлено в письмовій формі.

 

Освітній дім прав людини в Чернігові є громадською спілкою 13 українських правозахисних організацій і частиною Міжнародної мережі домів прав людини, що об’єднує 16 Домів прав людини в 11 країнах світу.

Своєрідним фундаментом для створення Дому стала неформальна освітня програма «Розуміємо права людини». В межах її діяльності багато молодих активних людей мають можливості отримати практичний досвід громадянської активності, школи та університети розвивають інноваційні освітні практики, засновані на принципах академічної свободи та прав людини. Програма також розширює можливості організацій громадянського суспільства, розробляє навчальні програми для державних службовців і т.п.

Наразі ми підтримуємо правозахисників, журналістів, громадських активістів в умовах війни, беремо участь у документуванні воєнних злочинів, здійснюємо польові виїзди, долучаємось до надання гуманітарної допомоги та надаємо шелтер на заході України. Ресурсний центр Дому в Количівці є тимчасовим житлом для волонтерів, які відновлюють зруйновані будинки в регіоні.

 

Детальніше про нас та нашу діяльність за посиланням: facebook.com/1464540253777364/videos/787609838718660

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору