UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Лікар-хірург щелепно-лицевий в Україні
  5. Лікар-хірург щелепно-лицевий
Відправити резюме

Лікар-хірург щелепно-лицевий

Заблокована
22 700 грн.
 11 квітня  Чернігів 
Компанія: КНП Чернігівська обласна лікарня ЧОР  (https://jobs.ua/company-knp-cherngvska-oblasna-lkarnya-chor-1635539) (Всі вакансії)
Рубрики:Медицина, фармацевтика

Контакти

Контактна особа:Наталія Баришполець
Адреса:Чернігів, Вулиця Волковича 25

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Вимоги, побажання: Лікар-хірург щелепно-лицевий вищої кваліфікаційної категорії:
вища освіта другого (магістерського) рівня у галузі знань 22 «Охорона
здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія». Проходження інтернатури за фахом «Стоматологія» з подальшою спеціалізацією за фахом «Щелепно-лицева хірургія». Безперервний професійний розвиток. Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) вищої кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом більше 10 років.
Лікар-хірург щелепно-лицевий І кваліфікаційної категорії: вища освіта другого (магістерського) рівня у галузі знань 22 «Охорона здоров'я» за спеціальністю «Стоматологія». Проходження інтернатури за фахом
«Стоматологія» з подальшою спеціалізацією за фахом «Щелепно-лицева хірургія». Безперервний професійний розвиток. Наявність сертифіката лікаря спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) І кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом більше 7 років.
Лікар-хірург щелепно-лицевий II кваліфікаційної категорії: вища освіта другого (магістерського) рівня у галузі знань 22 «Охорона здоров'я» за спеціальністю «Стоматологія». Проходження інтернатури за фахом
«Стоматологія» з подальшою спеціалізацією за фахом «Щелепно-лицева хірургія». Безперервний професійний розвиток. Наявність сертифіката лікаря спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) ІІ кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом більше 5 років.
Лікар-хірург щелепно-лицевий: вища освіта другого (магістерського) рівня у галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія». Проходження інтернатури за фахом «Стоматологія» з подальшою
спеціалізацією за фахом «Щелепно-лицева хірургія». Наявність сертифіката лікаря-спеціаліста. Без вимог до стажу роботи.».

Обов'язки: проводить клінічне обстеження хворих, визначає обсяг додаткових методів дослідження (лабораторних, рентгенологічних, функціональних і інших), інтерпретує їх результати.
Визначає ступінь тяжкості захворювань щелепно-лицевої ділянки, визначає фактори, що сприяють розвитку патології. Проводить диференційну діагностику захворювань щелепно-лицевої ділянки, що вимагають
хірургічного лікування. Визначає показання до госпіталізації за профілем захворювання, здійснює передопераційну підготовку, хірургічне лікування та післяопераційну реабілітацію хворих. Встановлює попередній і клінічний діагноз відповідно до вимог чинної версії Міжнародної класифікації хвороб.
Складає план лікування, визначає показання і протипоказання до операційного втручання, визначає тактику лікування; надає (високоспеціалізовану) медичну допомогу при гнійно-запальних захворюваннях, травматичних пошкодженнях, пухлинах та пухлиноподібних новоутвореннях, вроджених та набутих дефектах і деформаціях щелепно-лицевої ділянки; визначає обсяг передопераційної підготовки з урахуванням віку, порушень гомеостазу, характеру і тяжкості основного захворювання та супутньої патології.

Умови: 

  • Гнучкий графік роботи
  • Можливість професійного розвитку та підвищення кваліфікації
  • Дружній колектив та підтримка співробітників
  • Конкурентна заробітна плата

Якщо ви маєте бажання допомагати людям і володієте вищою медичною освітою, приєднуйтесь до нашої команди фахівців! Відправляйте резюме для участі в конкурсі в КНП «Чернігівська обласна лікарня» ЧОР.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору