UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернівцях
  4. Робота Медпрацівник в дитячий табір в Україні
  5. Медпрацівник в дитячий табір
Відправити резюме

Медпрацівник в дитячий табір

Заблокована
30 000 грн.
 25 квітня  Чернівці 
Компанія: ЄвротурВіт  (https://jobs.ua/company-vroturvt-1629599) (Всі вакансії)
Рубрики:Медицина, фармацевтика; Інші пропозиції; Консалтинг

Контакти

Телефон: +38 (095) 083-12-49
Контактна особа:Анатолій Григорович

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:сезонна робота

Опис вакансії

На роботу в Дитячий оздоровчий табір "ДЖЕРЕЛО КАРПАТ" потрібен медпрацівник (лікар, медсестра чи фельдшер) на період з 15.06. 2024 по 30.08.2024 (при бажанні, можливо працювати не все літо, а по змінам. Одна зміна - 12днів) Табір розташований у мальовничому місці, в Івано-Франківській області, у с. Татарів, за 6 км від комплексу Буковель, в українських Карпатах. Проживання в котеджах з усіма зручностями (душ, туалет, гаряча вода цілодобово, тв, wi-fi ) в кожному номері. 4х разове харчування в ресторані туркомплекса. Зміни по 10-12днів Тел ...49 Анатолій

САЙТ ТАБОРУ dzherelokarpat.wixsite.com/tabir

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору