UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Менеджер по роботі з блокчейн та криптовалютою в Києві
  5. Менеджер по роботі з блокчейн та криптовалютою
Відправити резюме

Менеджер по роботі з блокчейн та криптовалютою

Заблокована
400 000 грн.
  4 березня  Київ 
Компанія: IBS Intelligence Business Systems  (https://jobs.ua/company-ibs-intelligence-business-systems-1633909) (Всі вакансії)
Рубрики:IT, WEB фахівці; Банківська справа, ломбарди; Консалтинг

Контакти

Контактна особа:Константин Сан

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:віддалена робота

Опис вакансії

IT стартап шукає на роботу Менеджера по роботі з блокчейном та криптовалютою.


Обов'язки менеджера – створення корпоративного криптовалютного токена на основі блокчейн (токен буде прирівняно до однієї цифрової акції компанії), виведення токена на криптовалютну біржу, управління криптовалютними операціями, робота з менеджменту та маркетингу. Робота на повний чи не повний робочий день.

Вимоги до менеджера – профільна освіта (у сфері IT, фінансах чи блокчейн), досвід роботи у сфері блокчейн, вільне володіння українською чи російською мовою, а також володіння англійською на рівні технічної мови, чесність та порядність.

Оплата – заробітна плата. Встановлюємо тримісячний випробувальний термін, протягом якого менеджер повинен створити криптовалютний токен і розмістити його на біржі, і продати токенів (залучити криптовалютних інвестицій) мінімум на 100 тис доларів, як тільки стартап отримує мінімальні інвестиції, менеджеру призначається заробітна плата 5000-10000 доларів на місяць.

Місце роботи – на час випробувального терміну робота віддалена онлайн. Після випробувального терміну оформляємо менеджера на повний робочий день, в офісі Польща чи Німеччина/Швейцарія, а в майбутньому Каліфорнія (на вибір співробітника). Здійснюємо релокацію співробітників до Європи.

Інформація про компанію – стартап в галузі інформаційних технологій. Проект дуже великий, масштабний та амбітний. Очікуваний обсяг залучених прямих інвестицій понад $30B. Презентацію проекту можемо надати.

Кандидатам на посаду менеджера прохання надсилати свої резюме на email відправити резюме

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору