UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Міжрегіональний логіст в Києві
  5. Міжрегіональний логіст
Відправити резюме

Міжрегіональний логіст

Заблокована
30 000 грн.
 15 травня  Київ 
Компанія: Диліжанс ЖД  (https://jobs.ua/company-diljans-jd-1636237) (Всі вакансії)
Рубрики:Логістика, доставка, склад

Контакти

Телефон: +38 (067) 200-59-83
Контактна особа:Світлана Юхименко
Адреса:Київ, Василенка 2

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Шановні кандидати,
Ми, компанія ТОВ " Диліжанс ЖД", щиро запрошуємо вас на роботу міжрегіонального логіста. Наша компанія займається транспортуванням вантажів по всій країні та за її межами, тому ми шукаємо висококваліфікованого фахівця, який допоможе нам забезпечити ефективну та швидку доставку.
Якщо ви маєте досвід роботи в логістиці та володієте знаннями про організацію та планування транспортних маршрутів, маєте високу відповідальність та вмієте працювати в команді, то ми чекаємо саме на вас!
Наша компанія пропонує конкурентну заробітну плату, можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання, а також дружній та динамічний колектив.
Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та працювати на результат, надсилайте своє резюме на вказану електронну адресу. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь та надіємося на співпрацю з вами!
З повагою,
Компанія Диліжанс

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору