UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Монтажник зв'язку, інформаційних (комп'ютерних) мереж, охоронної сигналізації, телебачення в Києві
  5. Монтажник зв'язку, інформаційних (комп'ютерних) мереж, охоронної сигналізації, телебачення
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Монтажник зв'язку, інформаційних (комп'ютерних) мереж, охоронної сигналізації, телебачення

Заблокована
8 000 грн.
  7 липня 2021  Київ 
Компанія: Інженерно-технічна компанія Прем'єр   (https://jobs.ua/company-njenerno-tehnchna-kompanya-premr-1594752) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура; Телекомунікація та зв'язок; Робота для студентів

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

В інженерно-технічну компанію потрібен електромонтажник - наладчик (універсал). Що потрібно робити: монтаж, запуск та налагодження слабострумних систем: телебачення, відеоспостереження, системи контролю доступу, системи завязку, комп'ютерні мережі, аудіо (звукові) системи на об'єктах в місті Києві та області. Крім монтажу нових слабострумних систем частина задач повязана з сервісним обслуговуванням (ремонт та відновлення) існуючих систем та мереж по заявкам клієнтів. В роботі потрібні наступні навички: вміння працювати з паяльником, електроінструментом (дриль, шуруповерт, перфоратор, шліфмашинка), розуміння схемотехніки та вміння читати креслення та схеми.

Обов'язки: Прокладка кабельних ліній слабострумних мереж по наданим схемам та проектам. Збірка кабельних ліній в єдину систему. Вимірювання готових систем спеціалізованими тестерами та підключення до них розеток, комутаційних пристроїв і обладнання. В роботі використовується високотехнологічне обладнанням іноземного виробництва і якщо Ви маєте бажання то за короткий термін будете мати змогу пройти професійне навчання, отримати досвід і стати фахівцем в обраному напрямку.

Крім монтажу наша компанія забезпечує технічний супровід (сервісну підтримку) та технічне обслуговування (пошук та усунення несправностей, оновлення та розширення) мереж зв'язку, відеонагляду, охоронної сигналізації, комп'ютерних, телебачення на різних об'єктах компанії в місті Києві та області. Робота по обслуговуванню проводиться по графіку або по заявкам клієнтів. 

Освіта: Бажано середньо-технічна освіта та досвід роботи по профілю. Але можливо Ви маєте природний хист та талант до монтажу різноманітних кабельних мереж та інженерного обладнання тоді ми навчимо вас новітнім технологіям безпосередньо на робочому місці. Фахівці компанії мають доступ до зарубіжних платформ професійного навчання. Компанія оплачує підвищення кваліфікації, профільні професійні курси та семінари.


Умови: Офіційне працевлаштування. Офіс в районі м. Шулявка. Робочий графік: 9.00-18.00 пн-пт (не жорсткий, по домовленості може бути навіть вільний). Додаткові та понаднормові роботи оплачуються згідно домовленості та існуючого прейскуранту. Заробітна плата залежить від обсягу виконуваної роботи.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору