UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Начальник відділу спеціальної техніки та захисту інформації в Києві
  5. Начальник відділу спеціальної техніки та захисту інформації
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Начальник відділу спеціальної техніки та захисту інформації

Заблокована
24 000 грн.
 25 березня 2021  Київ 
Компанія: Укроборонсервіс  (https://jobs.ua/company-ukroboronservs-1610924) (Всі вакансії)
Рубрики:Охорона, безпека

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

1. Освіта та досвід роботи: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, та стаж роботи в галузі технічного, криптографічного захисту інформації не менше 5 років.

2. Посадові обов'язки:

- Безпосередньо підготовка та подача за належністю необхідні документи, передбачені діючими на Підприємстві процедурами, правилами, що стосуються проходження документів, узгодження окремих їх положень та умов, отримання погоджень, дозволів тощо, в т.ч. передбачених відповідним нормативно-правовими актами, наказами та розпорядженнями ДК «Укроборонпром» та Підприємства.

- Реалізація укладених контрактів і договорів у зазначені терміни, виконання планових показники підпорядкованого Відділу по строках, номенклатурі та обсягах.

- Надання послуги з технічного та криптографічного захисту інформації на об’єктах інформаційної діяльності за умовами укладених контрактів та договорів з юридичними особами України та інших країн.

- Проведення розробки, виготовлення та реалізація спеціальних технічних засобів для зняття інформації з каналів зв'язку, інших засобів негласного отримання інформації (далі – спеціальні технічні засоби), а також надання послуг щодо їх ремонту та модернізації за умовами договорів та контрактів, що укладаються Підприємством з юридичними і фізичними особами України та інших держав.

- Аналіз можливих ринків збуту спеціальної техніки та послуг з технічного та криптографічного захисту інформації.

3. Особистісні характеристики – Високий рівень відповідальності та самоорганізації, уважність до деталей, зосередженість, цілеспрямованість, пунктуальність, вміння працювати з великими обсягами інформації та здатність до роботи у команді.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору