UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Інженер 1 категорії (енергетик) в Києві
  5. Інженер 1 категорії (енергетик)
Відправити резюме

Інженер 1 категорії (енергетик)

Заблокована
18 480 грн.
 10 жовтня  Київ 
Компанія: Академія патрульної поліції  (https://jobs.ua/company-akademya-patrulno-polts-1635258) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво

Контакти

Телефон: +38 (044) 363-26-76
Контактна особа:Людмила Давиденко
Адреса:Київ, Вул. Святослава Хороброго, 9

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

1)Вимоги, побажання: пропозиції щодо підвищення надійності та економічності його роботи, аналізує причини втрат усіх видів енергії.


2) Спільно з підрядниками готує устаткування, електроустановки, обладнання теплопостачання та інші об'єкти енергогосподарства для введення в експлуатацію, перевірки та обстеження органами ДержГІРПРОМнагляду. Контролює дотримання інструкцій з експлуатації, технічного обслуговування і нагляду за енергоустаткуванням та тепловими мережами.


3) Приймає безпосередню участь у ліквідації аварій мереж, бере участь у розслідуванні причин аварій, відімкнень електроенергії і подачі теплоносія та розробляє заходи для їх ліквідації та запобігання.


4) Здійснює контроль за дотриманням правил, норм а також, інструкцій щодо безпечної експлуатації інженерного обладнання та устаткування електричних і теплових мереж.


5) Контролює додержання черговим експлуатаційним персоналом правил технічної експлуатації обладнання, правил і норм охорони праці, ведення установленої документації, проводить навчання та інструктажі з електромонтерами та теплотехніками.


6) Є відповідальною особою за тепло та електрогосподарство Академії патрульної поліції, здійснює безпосереднє керівництво роботами електромонтерів і теплотехніків, які обслуговують електроустановки і тепломережі.


7) Забезпечує: утримання електротехнічного та теплотехнічного обладнання в належному стані; роботу з тепло-, електроустаткуванням та організацію експлуатації тепло-, електроустановок; безпечну експлуатацію приміщень і споруд, в яких розміщені тепло-, електроустановки.


8) Здійснює контроль за станом охорони праці на робочих місцях електромонтерів та теплотехніків.


9) Призупиняє в тепло-, електрогосподарстві роботу устаткування, обладнання, використання засобів індивідуального захисту у разі порушень, які створюють загрозу життю і здоров’ю працюючих.


10) Відстороняє від роботи (не допускає до роботи) на дільниці тепло-, електрогосподарства осіб, які не пройшли передбачених законодавством медичного огляду, навчання, інструктажу, перевірки знань і (або) не мають допуску до відповідних робіт.

Умови: вища освіта, досвід роботи не менше 2 років за фахом 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору