UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Оператор компьютерної верстки в Києві
  5. Оператор компьютерної верстки
Відправити резюме

Оператор компьютерної верстки

Заблокована
15 000 грн.
 27 червня  Київ 
Компанія: Європейський університет  (https://jobs.ua/company-vropeyskiy-unversitet-1635803) (Всі вакансії)
Рубрики:Видавництво, поліграфія

Контакти

Телефон: +38 (095) 777-61-52
Контактна особа:Тамара Соколова
Адреса:Київ, бульвар Академіка Вернадського, 16

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги, побажання: 

Запрошуєм фахівця з умінням виконувати роботу з графічного дизайну який здійснює до друкарську підготовку поліграфічних видань. Використовуючи спеціалізоване програмне забезпечення і сучасне комп’ютерне обладнання, фахівець з верстки друкованих видань створює цифрові оригінал-макети майбутніх журналів, книжок, рекламних проспектів, візитівки, тощо. Макетує матеріал за допомогою настільних видавничих систем Adobe InDesign та Adobe PageMaker. Здійснює підготовку текстових матеріалів в програмі Microsoft Word. Підготовку графічних матеріалів в програмах растрової та векторної графіки Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw тощо. Знає основи дизайну, типографіки (науки компонування текстових елементів видання), особливостей композиції багатосторінкових видань та їх структури.

Професійно важливі якості: вміння працювати з великими об’ємами інформації, уважність, вміння концентрувати увагу, спостережливість, хороша зорова пам’ять, акуратність, творчість тонке розрізнення кольору спостережливість.

Обов'язки: 

Умови: 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору