UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Харкові
  4. Робота Печатник в типографию в Україні
  5. Печатник в типографию
Відправити резюме

Печатник в типографию

Заблокована
10 000 грн.
 25 серпня 2023  Харків 
Компанія: ООО Селекта  (https://jobs.ua/company-ooo-selekta-1576428) (Всі вакансії)
Рубрики:Видавництво, поліграфія

Контакти

Телефон: +38 (063) 441-83-92
Контактна особа:Олена Гришко
Адреса:вул. Полтавський Шлях, 188А

Побажання до співробітника

Освіта:середня
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:плаваючий графік роботи

Опис вакансії

Требования, пожелания:  на работу в типографию печатник шелкотрафаретной печати - опыт работы печатником обязателен;  приладка и печать с трафаретных печатных форм; качественное выполнение работ и соблюдения сроков печати

Обязанности:  работать на ручном трафаретном станке,  на плоскопечатном полуавтомате, на карусельном полуавтомате, что умеете.  

Условия: Работа в Харькове.  На текущий момент -  периодически есть обьем заказов, который нужно выполнять.  Условия работы можно  обсудить при встрече. Возможна работа по совместительству. 


Вимоги, побажання: на роботу до друкарні друкар шовкотрафаретного друку - досвід роботи шовкотрафаретником обов'язковий; приладка та друк з трафаретних друкованих форм; якісне виконання робіт та дотримання термінів друку

Обов'язки: працювати на ручному трафаретному верстаті, на плоскодрукарському напівавтоматі, на карусельному напівавтоматі. 

Умови: Робота в Харкові. На даний момент є об'єм замовлень, який потрібно виконати. За умовами роботи можна все обговорити під час зустрічі.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору