UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Харкові
  4. Робота Перукар в Україні
  5. Перукар
Відправити резюме

Перукар

Заблокована
15 000 грн.
  9 квітня  Харків 
Компанія: Салон красоты Этуаль  (https://jobs.ua/company-salon-krasotyi-etual-291017) (Всі вакансії)
Рубрики:Краса та SPA-послуги

Контакти

Телефон: +38 (067) 755-35-67
Контактна особа:Анна
Адреса:Вул.Джерельна 9-а

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від року
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

У мережу салонів краси ЕТУАЛЬ запрошуємо майстрів перукарів!

Ми надаємо все необхідне для роботи, працюємо на якісних матеріалах. У нас різні пропозиції щодо співпраці:

-ставка +%; вихід під запис, графік роботи можна виставляти індивідуально.А також у нас є система зростання вашого доходу.

У нас велика клієнтська база, а також ми працюємо з рекламою та просуванням. Гарантуємо гідний заробіток з перших днів роботи.

Якщо ви хочете працювати в атмосфері гармонії та краси, розвиватися разом з нами, кайфувати від роботи, то тоді чекаємо на вас!

Від вас:- стаж роботи від 1 року- бути майстром широкого профілю (знання колористики, жіночі, чоловічі стрижки тощо)- Вміння працювати з клієнтами-відповідальність,пунктуальність,акуратність- любити свою професію та бажання рости разом з нами у дружньому колективі. Так само, якщо у тебе мало досвіду, не давно закінчили навчання, то у нас є можливість стажування та навчання з подальшим працевлаштуванням у нашій команді

Ми знаходимося :Джерельна 9-а,наш Інстаграм etual_salon_krasotyМироносицька 93-а,наш Інстаграм etual_garmonia_i_krasotaВи можете написати нам в Інстаграм або зв'язатися з нами по 067-755-35-67

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору