UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Продакт-менеджер, Product Manager (віддалено) в Києві
  5. Продакт-менеджер, Product Manager (віддалено)
Відправити резюме

Продакт-менеджер, Product Manager (віддалено)

Заблокована
45 000 грн.
 30 березня  Київ 
Компанія: Навигатор, рекрутинговая компания  (https://jobs.ua/company-navigator-rekrutingovaya-kompaniya-20155) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура; Торгівля, продажі, закупівлі; Реклама, маркетинг, PR

Контакти

Телефон: +38 (050) 443-97-98
Контактна особа:Виктория
Адреса:Київ,

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:віддалена робота

Опис вакансії

Наш клієнт – онлайн платформа, яка розроблює рішення для освітлення різних просторів, реалізує дизайнерські проекти по освітленню, об‘єднує замовників з дизайнерськими студіями та архітектурними бюро для виконання проектів. На даний час запрошує приєднатися до своєї команди продакт-менеджера.

Вимоги:

  • Вища освіта менеджмент/маркетинг;
  • Досвід роботи від 3 років у сфері маркетингу;
  • Знання основ світлотехніки.
  • English upper intermediate

Основні обов’язки:

  • Відстеження технологічних та технічних трендів на Світовому та Українському ринках. Виявлення потенційних можливостей для розширення та покращення продукту.
  • Аналіз конкурентів та розробка 4P за продуктовим сегментом. Аналіз міжнародних трендів ринку та технологій. Аналіз ринку України (ємність, обсяг, конкурентне середовище). Сегментація ринку (продуктова, цінова). Розробка позиціонування продукту, визначення клієнтського ряду, портрета цілісної аудиторії. Формування продуктової матриці (ініціація, організація, виконання). Розрахунок обсягу закупівель та цільових цін (ініціація, організація, виконання). Формування ФЕО проектів.
  • Пошук нових постачальників, стратегічних партнерів для довгострокового співробітництва. Формування ТЗ із розробки для постачальників. Координація та контроль процесу розробки для постачальників на всіх етапах проекту від ініціації до реалізації продукту. Проведення комерційних переговорів. Твердження технічної специфікації.
  • Проведення технічних переговорів із постачальниками щодо продуктів та упаковки. Формування ТЗ для дизайнерів. Контролює роботу дизайнера. Контролює відповідність упаковки вимогам Компанії.
  • Підготовка навчальних матеріалів для продажу та клієнтів.
  • Підтримка продажів за продуктами свого сегмента. Вибір продукту для проекту. Визначення ХПВ продуктів (характеристики, переваги, вигоди) кінцевого споживача, створення презентацій на навчання торгової команди.

Умови роботи:

  • Графік роботи: віддалена робота, 5-ти денний робочий тиждень;
  • Заробітна плата від 40 000 грн (плюс бонуси та відсотки від прибутку).

Резюме надсилайте на адресу: відправити резюме
Контактна особа: Вікторія

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору