UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Львові
  4. Робота Продавець-консультант жіночого одягу в Україні
  5. Продавець-консультант жіночого одягу
Відправити резюме

Продавець-консультант жіночого одягу

Заблокована
15 000 грн.
 22 лютого  Львів 
Компанія: «Ужгородская швейная фабрика»   (https://jobs.ua/company-ujgorodskaya-shveynaya-fabrika-1591553) (Всі вакансії)
Рубрики:Торгівля, продажі, закупівлі

Контакти

Контактна особа:Ірина Плехова
Адреса:Львів ТРЦ "King Kross Leopolis"

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги, побажання: Працевлаштування в ТРЦ "King Kross Leopolis"м. Львів. 

Позитивні, любите посміхатися, радієте життю, вмієте і хочете допомагати жіночій половині виглядати бездоганно. Ініціативні та володієте почуттям стилю. Можете знайти підхід до будь-якого клієнта. Досвід роботи в продажах жіночого одягу та знання програми 1С є перевагою. Креативні та відповідальні. Маєте бажання працювати на високий результат. Любите командну роботу і отримуєте задоволення від досягнень. 

Обов'язки: Консультування та натхнення клієнтів для здійснення покупки. Виконання стандартів обслуговування клієнтів. Знання принципів візуального мерчандайзингу. Виконання поставлених керівництвом задач. Знання стандартів, технічних умов по догляду та особливостями продукції. Знання основних нормативних актів, правил та положень, що регламентують торгівлю. Знання положень про ведення касових операцій. Підтримка чистоти та порядку в магазині.

Умови: Графік роботи позмінний. Робота в молодій, розвиненій компанії. Конкурентна, своєчасно виплачувана заробітна плата. Комфортні умови праці. Офіційне працевлаштування. Можливість професійного зростання та розвитку. Корпоративні знижки. Дружній і позитивний колектив. 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору