UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Дніпрі
  4. Робота Прораб в Україні
  5. Прораб
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Прораб

Заблокована
  4 січня 2022  Дніпро 
Компанія: "БУДІВЕЛЬНИЙ АЛЬЯНС "ПРЕСТИЖБУД"  (https://jobs.ua/company-budvelniy-alyans-prestijbud-1600893) (Всі вакансії)
Рубрики:Будівництво, архітектура

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги: вища профільна освіта або середньо-спеціальна; досвід роботи в будівництві; досвід керівництва персоналом; хороші організаторські здібності, оперативність у прийнятті рішень безпосередньо на об'єкті і своєчасно внесення коригувальних дій в будівельний процес, готовність до відряджень в межах України (недовгострокові), наявність прав, автомобіля.

Обов'язки: організація будівельно-монтажних робіт на об'єкті; контроль виконання робіт, їх якості та дотримання термінів; формування заявок на поставку матеріалів, інструменту, інвентарю та засобів механізації; вміння читати проектно-кошторисну документацію; ведення необхідної документації, надання звітності; складання дефектних актів; складання актів прихованих робіт; здача об'єктів.

Умови: офіційне працевлаштування. Конкурентоспроможна фіксована заробітна плата та плюс мотиваційні бонуси від результату діяльності об'єкта і премії; своєчасна оплата праці (2 рази на місяць). Оренда житла за рахунок Компанії; Оплата відряджень. Амортизаційні виплати при використанні власного транспорту. Наявність об'єктів в містах: м.Дніпро, м.Одеса, м.Київ, м.Полтава....

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору