UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Санітарка, прибиральниця, покоївка в Києві
  5. Санітарка, прибиральниця, покоївка
Відправити резюме

Санітарка, прибиральниця, покоївка

Заблокована
 15 квітня  Київ 
Компанія: ТОВ Фирма «Прайм» ЛТД»  (https://jobs.ua/company-tov-firma-praym-ltd-266528) (Всі вакансії)
Рубрики:Медицина, фармацевтика; Домашній сервіс; Робота без кваліфікації

Контакти

Телефон: +38 (067) 216-20-63

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається

Опис вакансії

Ми шукаємо відповідальну та організовану особу на посаду «Горнична, уборщиця, санітарка» в нашу стоматологічну клініку. Основним завданням співробітника на цій посаді є забезпечення чистоти та охайності приміщень клініки.

Обов’язки включають:

  • Проведення загального прибирання приміщень: підмітання, вологе прибирання підлоги, протирання меблів та поверхонь.
  • Збирання сміття та його винесення.
  • Проведення підтримуючого прибирання в приміщеннях, якщо це необхідно.
  • Забезпечення належної гігієни в туалетних кімнатах.
  • Заправка та підтримка порядку зі спеціальними засобами для санітарного обладнання.

Ми шукаємо кандидата з досвідом роботи в схожій посаді принаймні 1 рік. Важливо мати вміння працювати самостійно, бути організованою та уважною до деталей. Вимоги до освіти відсутні, але буде перевагою мати базові знання з питань санітарії та гігієни.

Робочий графік — повний робочий день. Заробітна плата обговорюється індивідуально, враховуючи досвід та кваліфікацію кандидата. 2 вихідних. готові розглянути не повний робочий день

Якщо ви організовані, відповідальні та зацікавлені у роботі в команді професіоналів у сфері стоматології, ми раді вам пропонувати цю вакансію. Будь ласка, надсилайте своє резюме із зазначенням вакансії «Горнична, уборщица, санитарка» на нашу електронну адресу або звертайтесь до нас за контактним номером телефону.

Ми очікуємо вашої кандидатури та надаємо можливість працювати в дружньому колективі та забезпечуємо можливість кар'єрного росту. Долучайтесь до нашої компанії «Прайм ЛТД, стоматологічна клініка» і допоможіть нам створити комфортне середовище для наших пацієнтів

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору