UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Запоріжжі
  4. Робота Сестра медична старша в Україні
  5. Сестра медична старша

Сестра медична старша

Заблокована
8 000 грн. + %
  1 серпня  Запоріжжя 
Компанія: Заклад дошкільної освіти №290 «Зайчатка»  (https://jobs.ua/company-zaklad-doshklno-osvti-290-zaychatka-1632173) (Всі вакансії)
Рубрики:Медицина, фармацевтика

Контакти

Телефон: +38 (066) 454-58-36
Контактна особа:Людмила Шаповал
Адреса:вул. Володимира Українця, 19А
Даний роботодавець бажає, щоб ви зв'язалися з ним за телефонами вказаними в контактах.

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

3. Старша медична сестра:

3.1. Проводить повсякденну роботу, яка забезпечує створення належних санітарно-гігієнічних умов у ДНЗ.

3.2. Здійснює облік медикаментів і є матеріально-відповідальною особою за їх одержання і придбання. Забезпечує своєчасне поповнення, стежить за дотриманням правил і термінів зберігання та використання медичних препаратів, комплектує аптечку невідкладної медичної допомоги згідно переліку.

3.3. Відповідає за збереження життя, фізичного та психічного здоров’я дитини.

3.4. Контролює здоров’я дітей протягом дня.

3.5. Щоденно оглядає зів і шкіру дітей для виявлення педикульозу, грибкових та інших захворювань шкіри.

3.6. Щоденно проводить облік присутніх та відсутніх через хворобу дітей, при необхідності ізолює хворих дітей та забезпечує догляд за ними до приходу батьків; у разі необхідності викликає швидку допомогу.

3.7. Надає долікарську допомогу дітям у разі гострого захворювання чи травми, організовує (якщо є показання) їх госпіталізацію та інформує про це адміністрацію ДНЗ, батьків або осіб, які їх замінюють.

3.8. Здійснює планування та проведення обов’язкових медичних оглядів дітей ДНЗ, зокрема поглиблених, профілактичних, перед профілактичним щепленням і забезпечує зберігання результатів та звітність у порядку, встановленому МОЗ України.

3.9. Проводить медичні огляди дітей під час прийому до ДНЗ та здійснює медичний контроль за перебігом періоду адаптації. Готує документи дітей до вступу в школу.

3.10. Аналізує стан здоров’я дітей за результатами обов’язкових медичних оглядів, розробляє та виконує заходи щодо оздоровлення, зниження захворюваності дітей, недопущення ГРВІ, ГКІ, травматизму, отруєння рослинами.

3.11. Спільно з лікарем складає план проведення профілактичних щеплень та забезпечує його виконання.

3.12. Звітує перед територіальним лікувально-профілактичним закладом про результати обов’язкових медичних оглядів та проведені профілактичні щеплення дітей у ДНЗ.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору