UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота СММ-менеджер - журналіст-аналітик в Києві
  5. СММ-менеджер - журналіст-аналітик
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

СММ-менеджер - журналіст-аналітик

Заблокована
15 000 грн.
  6 жовтня 2022  Київ 
Компанія: ДП «Інформаційне агентство «Ре-інформ»  (https://jobs.ua/company-dp-nformatsyne-agentstvo-re-nform-1621728) (Всі вакансії)
Рубрики:IT, WEB фахівці; Реклама, маркетинг, PR; ЗМІ, TV, Радіо

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Обов'язки: 

  • Складання стратегії просування компанії, регулярне наповнення контентом клієнтських груп і пабліків; постійне відстежування та модерація сторінок; організація та реалізація рекламних кампаній в соціальних мережах. Залучення підписників, стимулювання людей до спілкування, Широке інформування суспільства про актуальні питання державної політики, роз`яснення суспільно важливої проблематики. Підготовка інформаційних та іміджевих матеріалів, повідомлень та заяв. Моніторинг інтернет-видань, друкованих ЗМІ і телебачення. Аналіз й синтез інформації загальної картини подій, оперативне оцінювання ситуації, прогнозування подій та їхніх наслідків.

Вимоги:
мобільність, креативність, компетентність, здатність до аналітики та системної обробки матеріалу. Володіння сучасним мультимедійним устаткуванням та програмами, вміння користуватися соціальними мережами тощо. Має добре знатися на основних тенденціях у політиці, культурі, соціально-економічних процесах. Вміння грамотно відповісти на критику, а також працювати з рекламою. Оперативно обробляти нову інформацію і мати здатність швидко опановувати, вивчати нове поле діяльності.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору