UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Харкові
  4. Робота Соціальний працівник в Україні
  5. Соціальний працівник
Відправити резюме

Соціальний працівник

Заблокована
 24 травня  Харків 
Компанія: БО «ХБФ «Парус»  (https://jobs.ua/company-bo-hbf-parus-1580931) (Всі вакансії)
Рубрики:Інші пропозиції

Контакти

Телефон: +38 (050) 400-99-24
Контактна особа:Шаповалов Андрій Михайлович
Адреса:: м. Харків, пр-т Героїв Харкова, будинок 140/1, кімната 16, 17

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:бажано

Опис вакансії

Благодійній організації «Харківський благодійний фонд «ПАРУС» потрібен соціальний працівник для роботи з людьми з-поміж груп ризику по відношенню до ВІЛ, туберкульозу та інших соціально значущих інфекцій, осіб умовно засуджених. Робота проводиться у Харкові та Харківській області, на базі медзакладів, відділень пробації, вуличних маршрутів, мобільної амбулаторії організації.

До обов'язків входить надання консультацій одержувачам послуг з профілактики та лікування ВІЛ, туберкульозу, гепатитів, безпечної сексуальної поведінки, видачі засобів індивідуальної профілактики, інформаційної літератури. Мотивація до тестування та лікування, проведення асистованого тестування (швидкими тестами). Ведення відповідної документації. Участь у професійно-навчальному процесі для підвищення кваліфікації та обміну досвідом (робочі зустрічі); планування роботи.

Вимоги до кандидата: базові знання на тему: «ВІЛ, туберкульоз, вірусні гепатити», здатність пройти профільну підготовку на базі організації, бажання отримувати нові знання, дотримання анонімності, конфідеційності, толерантності щодо представників груп ризику, ВІЛ-інфікованих, наркозалежних.

Бажана наявність освіти за спеціальністю соціальна робота, психологія чи середня медична освіта.

Робота за умов договору ЦПХ. Оплата залежить від кількості наданих послуг

Для співбесіди звертатись до офісу БО «ХБФ «Парус» за адресою: м. Харків, пр. Героїв Харкова, 140/1, к. 16 з 10.00 до 16.00 Пн – Пт. (За попереднім дзвінком).

Контактна особа : Шаповалов Андрій Михайлович ...

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору