UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернівцях
  4. Робота Технолог швейного виробництва в Україні
  5. Технолог швейного виробництва
Відправити резюме

Технолог швейного виробництва

Заблокована
25 000 грн.
  1 лютого  Чернівці 
Компанія: ТДВ Трембіта  (https://jobs.ua/company-tdv-trembta-1629565) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво; Легка промисловість

Контакти

Контактна особа:Андрій Чернівецький
Адреса:Чернівці, вул. Комарова 3

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Авторитетне і потужне Чернівецьке швейне підприємство ТДВ “ТРЕМБІТА”, яке багато десятиліть виготовляє престижний чоловічий одяг на європейський ринок за новітніми технологіями та сучасними умовами праці, проводить набір кваліфікованих працівників на роботу за професіями: Технолог швейного виробництва.

На виробництві виконуються всі умови щодо закону про соціальний захист населення, законодавства про працю та запроваджено підвищення кваліфікаційного рівня (розряду) за результатами роботи (трудовий стаж та всі переміщення по службі реєструються в трудовій книжці, проводиться оплата лікарняних листів та дикретних, щорічної основної та соціальної відпусток, надаються безвідсоткові кредити на нагальні потреби ведеться робота профспілкового комітету).

Для тих, хто доїжджає на роботу на відстань більшу від 50 км і більше, тому на 60 % компенсується сума витрат на дорогу на підставі пред'явлених білетів.

Робота в одну зміну з режимом роботи 07.30-16.00. Вихідні - субота і неділя.

На Вас чекають у відділі кадрів: вул. Комарова, 3

Підприємство знаходиться біля центрального автовокзалу, що по вул. Головній м. Чернівців

Вимоги, побажання: 

Обов'язки: 

Умови: 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору