UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Полтаві
  4. Робота Тестувальник ПЗ в Україні
  5. Тестувальник ПЗ
Відправити резюме

Тестувальник ПЗ

Заблокована
25 000 грн.
  9 січня  Полтава 
Компанія: BeAbleAgency  (https://jobs.ua/company-beableagency-1634019) (Всі вакансії)
Рубрики:IT, WEB фахівці

Контакти

Телефон: +38 (066) 235-63-85
Контактна особа:Марина Зінченко
Адреса:Полтава, Соборності 43

Побажання до співробітника

Освіта: незакінчена вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Шукаємо людей для апробації роботи нових соцмереж. Для кого це абсолютно нова професія і в кого немає освіти в сфері IT, то це саме ваш час розпочати із найпростішого. Вам не потрібно знати кодування, як для роботи QA engineer (простими словами – тестувальник ПЗ), адже вам не потрібно буде виконувати завдання, що стосуються технічних моментів.

Суть роботи – це тестувати функціонал уже існуючих соцмереж, задля покращення їх роботи. Ви виступаєте в ролі користувача, що реєструється і споглядаєте, як працює сайт, чи зручно і легко ним користуватись, які саме труднощі та складнощі виникають особисто у вас, чи всі елементи інтерфесу працюють справно. Потім чекаємо від вас звіти про пророблену роботу.

Дівчата не обходимо нас стороною, розбиваємо стереотипи про те, що це суто чоловіча робота. Соцмережі – це більш жіноча сфера, тому дуже чекаємо на вас!

Деталі роботи:

  • Працюємо ми на іноземному ринку, тому працівники отримують зарплату з прив’язкою до долара США. Середня зарплатня в наших працівників 20-25 тисяч гривень на місяць.

  • Знання іноземних мов бажане, але не обов’язкове.

  • Вільне володіння ПК – обов’язково, бо нам потрібно навчати вас з нуля, хотілось би, щоб ви розуміли, що таке мишка і клавіатура.

  • Кар’єрний зріст, підвищення кваліфікації, навчання і розвиток – 100% є.

  • Реально існуюча система нарахування бонусів.

  • Вікової дискримінації немає, без проблем беремо людей і 40+, але вам точно має бути 18 років. =)

Для всіх бажаючих, хто хоче розвиватись, заробляти достойну зарплатню, опанувати нову професію, хто бажає змінити своє життя на краще – вам до нас!

Залишайте свої контактні дані (ім’я, вік, номер телефону) для запису на співбесіду і ми обговоримо більш детальні всі моменти при особистій зустрічі. Не соромтесь запитувати нашого менеджера на співбесіді все, що вас цікавить! Чекаємо вас в нашій прогресивній команді!

Наш телеграм: t.me/be_able_agency_poltava

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору