UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Харкові
  4. Робота Викладач англійської мови online в Україні
  5. Викладач англійської мови online
Відправити резюме

Викладач англійської мови online

Заблокована
  3 вересня  Харків 
Компанія: AllRight  (https://jobs.ua/company-allright-1619935) (Всі вакансії)
Рубрики:Наука, освіта, переклади

Контакти

Контактна особа:Анастасія

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:вільний графік роботи

Опис вакансії

All Right – українська IT-компанія, яка за 7 років стала найбільшою онлайн-школою англійської мови для дітей в Україні та активно розширює свою присутність на міжнародних ринках. Ми створили унікальну еко-систему, яка включає інтерактивну платформу для занять з вчителями за стандартами Cambridge YLE та мобільний додаток на основі штучного інтелекту. Наша мета – дати можливість якомога більшій кількості дітей у світі вивчити англійську мову легко і з радістю! На сьогоднішній день у нас навчаються понад 10 000 студентів з України, Польщі, Італії, Іспанії, Ізраїлю, Румунії та інших країн.

Приєднуйся до нашого дружнього мультикультурного ком’юніті викладачів!

Що тебе очікує: Ти проводитимеш індивідуальні заняття на платформі All Right, яка оснащена найсучаснішими технологіями. Підготовка до уроку займе всього декілька хвилин, адже всі матеріали з інструкціями ми вже підготували для тебе. Наша професійна команда створила їх з думкою про зручність та ефективність!

З ким працюватимеш: діти віком 4 до 17 років, які мотивовані вивчати англійську.

Що ми пропонуємо:

  • Віддалену роботу з гнучким графіком
  • Можливість впливати на свій дохід: у нас є система мотивації, що включає конкурентну ставку та бонуси до 10%. Ми виплачуємо винагороду кожні 2 тижні.
  • Професійний розвиток: ми щомісяця організовуємо навчальні вебінари та воркшопи.
  • Економію часу на підготовку до уроку та відсутність потреби розробляти матеріали.
  • Своєчасну допомогу та підтримку від support-team з будь-який питань.
  • Участь у нашому мультикультурному ком'юніті, обмін досвідом з викладачами з усього світу та спілкування з носіями мови.

Для успішної роботи тобі знадобиться:

  • Володіння англійською мовою на рівні B2 або вище.
  • Бажання або досвід роботи з дітьми віком від 4 до 17 років.
  • Освіта в педагогічній, лінгвістичній чи суміжній сфері та/або сертифікат з викладання англійської мови (TESOL/TESL/TEFL/CELTA або інший).
  • Стабільне інтернет-з'єднання та можливість працювати не менше 15 годин на тиждень, особливо у вечірній час та/або на вихідних.

Відправляй своє резюме та стань частиною нашої команди! Або ж одразу записуйся на співбесіду за лінком: bit.ly/allright-teacher-new

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору