UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Викладач французької мови в Києві
  5. Викладач французької мови
Відправити резюме

Викладач французької мови

Заблокована
15 000 грн.
 12 квітня  Київ 
Компанія: Intelekt_hub  (https://jobs.ua/company-intelekt-hub-1635669) (Всі вакансії)
Рубрики:Наука, освіта, переклади; Робота для студентів

Контакти

Контактна особа:Яна Мартинова

Побажання до співробітника

Освіта: незакінчена вища
Досвід роботи:обов'язковий

Опис вакансії

Ви цілеспрямований, амбітний та ініціативний кандидат. Ви хочете працювати онлайн та отримувати додатковий дохід від репетиторства з французької для будь-якого віку. У Вас є мінімальний досвід викладання (бажано). Ви любите навчати та готові приділяти роботі від 10 год на тиждень у будь-який зручний для Вас час.

Дана посада передбачає повне розуміння відповідальності, що буде лежати на Вас за знання Вашого студента. Для нас важлива Ваша пунктуальність та дисциплінованість. Ми вважаємо неприпустимим відміну заняття за 5-10 хв до заняття з боку викладача або ж учня. Оплата праці корегується в залежності від годин роботи. Найменша оплата - 200 грн/год (індивідуальне заняття рівень А1), найбільша - 2400 грн/год (групове заняття 10 учнів рівень С1). Все залежить від типу заняття (індивідуальні, парні або ж групові) та від кількості учнів. Якщо Вас цікавить детальніше про оплату праці - напишіть мені сюди та я надішлю Вам файл з нашими цінами.

Ми пропонуємо Вам:
- стабільний потік учнів;
- оплату праці 2 рази на тиждень;
- повністю віддалену роботу;
- вільний графік роботи;
- дружню команду.
Вже чекаю на Ваш відгук на вакансію!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору