UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Виконавчий директор в Києві
  5. Виконавчий директор
Відправити резюме

Виконавчий директор

Заблокована
40 000 грн. + %
 15 травня  Київ 
Компанія: Диліжанс ЖД  (https://jobs.ua/company-diljans-jd-1636237) (Всі вакансії)
Рубрики:Логістика, доставка, склад

Контакти

Телефон: +38 (067) 200-59-83
Контактна особа:Світлана Юхименко
Адреса:Київ, Василенка 2

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Шановні кандидати!
Ми, компанія ТОВ "Диліжанс ЖД",
щиро запрошуємо вас на роботу в нашій організації. Ми спеціалізуємося на наданні транспортно-складських та комунікативних послуг на ринку вже багато років і маємо стабільну позицію серед наших конкурентів.
З метою подальшого розвитку та підвищення ефективності нашої діяльності, ми шукаємо виконавчого директора, який зможе приєднатися до нашої команди та допомогти нам досягти нових висот.
Основні обов'язки включатимуть управління всіма аспектами діяльності компанії, в тому числі розробку та впровадження стратегій, контроль за фінансовою діяльністю, планування та координацію роботи зі співробітниками та клієнтами.
Ми шукаємо кандидата з високим рівнем професійної компетентності та досвідом управління в сфері логістики та бізнесу. Вимоги до кандидатів також включають високу відповідальність, комунікабельність та здатність до прийняття рішень в умовах швидкозмінного ринку.
Ми пропонуємо вам цікаву та викликаючу роботу в динамічному колективі, можливість професійного зростання та конкурентну заробітну плату.
Якщо ви відповідаєте нашим вимогам та бажаєте приєднатися до нашої команди, будь ласка, надсилайте своє резюме на вказану електронну адресу. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь та надіємося на співпрацю з вами!
З повагою,
Компанія ТОВ "Диліжанс"

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору