UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Вінниці
  4. Робота Водитель такси на личном автомобиле в Україні
  5. Водитель такси на личном автомобиле
Відправити резюме

Водитель такси на личном автомобиле

Заблокована
30 000 грн.
 13 жовтня 2023  Вінниця 
Компанія: «Profi Drivers»   (https://jobs.ua/company-profi-drivers-1622194) (Всі вакансії)
Рубрики:Транспорт, автосервіс

Контакти

Телефон: +38 (098) 136-33-99
Контактна особа:Сергій Копус

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:вільний графік роботи

Опис вакансії

Вимоги, побажання: Підключайся до PFOFI Drivers - офіційний партнер міжнародної компанії UBER та BOLT в Україні прямо зараз! Працюємо з перших днів появи UBER та BOLT в Україні! Наша комісія вiд 0% до 5%! ЩОДЕННI ВИПЛАТИ. Переваги роботи в UBER та BOLT перед іншими таксі міста : 1. Ніяких абонплат, передоплат та внесків 2. Постійно є робота в режимі 7 днів/24 години. Ні в одному іншому таксі стільки замовлень немає! 3. Ніяких забов'язань: в графіку роботи, кількості виконаних замовлень, відміняти можна і без санкцій будь-яку кількість замовлень 4. Час безкоштовного очікування на адресі ВСЬОГО 2 хвилини. Вдумайтеся тільки - 2 хв. замість 5-10 хв. в інших таксі міста! 5. Дуже зручний та легкий у використанні інтерфейс програми. Для НОВАЧКА в таксі це ідеальний варіант! 6. Ніяких диспетчерів, передзвонів і тд 7. Компанія PROFI Drivers надає знижки на паливо до 3грн на літрі з першого дня роботи 8. При відмові клієнта Вам миттєво приходить "неустойка" на Ваш рахунок. Можна багато і довго перераховувати усі плюси компаній UBER та BOLT - передових компаній у сфері таксі, краще один раз зареєструватися і спробувати в роботі) І найголовніше, що жодне таксі не надасть Вам усієї вищезгаданного! Вимоги до авто: усі іноземні авто з 1998 року випуску на укр номерах. . Для машин комфорт та бізнес-класу інша тарифікація! Вимоги для підключення: -Водійське посвідчення (Стаж водіння від 1 року) -Техпаспорт на автомобіль -Наявність діючого страхового полісу на авто -Наявність смартфону або планшета з постійним доступом до мережі Інтернет Стати водієм PROFI Drivers дуже просто, відправивши документи для підключення видалено на ТЕЛЕГРАМ и ВАТС АП на лайф, вайбер на київстарi. Або можете приїхати в офіс. Надаємо навчання і онлайн підтримку 24 години на добу. Як тільки Ви зареєструєтеся в системі, Ви відразу зможете виконувати замовлення і отримувати дохід. В компанії PROFI Drivers діє АКЦІЯ - приведи друга та отримай 250 гривень! Чекаємо на ВАС)

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору