UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Водій бензовоза в Києві
  5. Водій бензовоза
Відправити резюме

Водій бензовоза

Заблокована
40 000 грн.
 16 жовтня  Київ 
Компанія: ООО Ивница  (https://jobs.ua/company-ooo-ivnitsa-1190) (Всі вакансії)
Рубрики:Транспорт, автосервіс; Логістика, доставка, склад

Контакти

Телефон: +38 (095) 720-09-15
Контактна особа:Володимир

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Водій бензовоза перевезення світлих нафтопродуктів на автомобілі Рено, ДАФ територією України.Обов'язки: приймання контроль за правильністю наповнення цистерни, здавання, ведення звітності та правильне та своєчасне заповнення необхідної документації. Грамотне виконання обов'язків водія бензовоза, працездатність, порядність, відповідальність, самоорганізація. Дозвіл АДР. Категорія Е. Досвід роботи на бензовозі від 2-х років. Знання технічної частини тягача та напівпричепа. Утримання автомобіля у технічно справному стані. Місце проживання: Київ або Київська обл.Умови праці: повна зайнятість, офіційне працевлаштування згідно з трудовим законодавством України, цілодобова диспетчеризація, стабільна з/п ставка + відрядження + км. від виробітку.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору