UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Водій із своїм авто на доставку працівників ресторанів в Києві
  5. Водій із своїм авто на доставку працівників ресторанів
Дана вакансія вже неактуальна.
Вона була збережена на сайті і поміщена в архів вакансій в ознайомлювальних цілях
Знайти схожі вакансії

Водій із своїм авто на доставку працівників ресторанів

Заблокована
10 000 грн.
  8 серпня 2022  Київ 
Компанія: CarOnFly  (https://jobs.ua/company-caronfly-112803) (Всі вакансії)
Рубрики:Транспорт, автосервіс

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:додатковий заробіток

Опис вакансії

Доброго дня! Ресторани, з якими ми співпрацюємо наразі допомогають лікарням і нашій армії готовою іжею і шукають підтримку і допомогу в доставці їх працівників.

Якщо у вас є бажання і можливість попрацювати на благо країни і простих людей — будемо раді скоординувати вас з ресторанами.

  • Замовлення підбираємо в ваш район проживання, щоб мінімізувати поовернення додому. Ресторани знаходяться в центрі міста.
  • Орієнтовний час з 20:00 до 22:00. Останнє замовлення буде за годину до початку коменданської години. При зменшенні комендантської години плануємо працювати більше.
  • Оплата на даний момент становить: 55грн подача в яку входить 3 наступні км поїздки. Четвертий і кожен наступний км 8грн/1км. Тобто, якщо ви здійснили поїздку в 23км то отримаєте: 23−3=20*8=160+55=215 грн.
  • Компенсуємо повернення між замовленнями і додому по 3 грн/1км. Хочемо звернути увагу, що від дому до ресторану на перше замовлення кілометраж не оплачується, він входить в подачу.
  • У пт-сб-нд діє бонус + 15% до тарифу
  • Робочі дні ви визначаєте для себе самі. Ресторани працюють кожного дня, коли у вас є можливість, тоді і працюйте. Головне попередити про це нашого менеджера в телеграм. Позитивна динаміка в кількості відкритих закладів є, тож сподіваємось роботи буде ставати все більше.

Якщо умови вам підходять і ви хочете спробувати працювати — напишіть нам на телеграм. Нас можна знайти по номеру телефону або ж по назві. В телеграмі можете уточнити всю необхідну інформацію, а також записатися в графік і визначити робочі дні.

Зараз працюємо в режимі скороченого штату працівників, тож просимо телефонувати, якщо дійсно є бажання працювати, вас влаштовує тариф і питання не стосуються інформаціі, яка є в оголошенні.

Телеграм: @ManagerCarOnFly Телефон: ....42

Все буде Україна!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору