UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Водій з власним вантажним тентованим авто 1,5-3т. в Києві
  5. Водій з власним вантажним тентованим авто 1,5-3т.
Відправити резюме

Водій з власним вантажним тентованим авто 1,5-3т.

Заблокована
37 000 грн.
  7 березня  Київ 
Компанія: СТ Спецмонтаж  (https://jobs.ua/company-st-spetsmontaj-1632612) (Всі вакансії)
Рубрики:Транспорт, автосервіс

Контакти

Контактна особа:Жанна Малік
Адреса:Бориспіль, с. Проліски, вул. Промислова 3

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

ТОВ «СТ Спецмонтаж» — це прогресивна виробнича компанія, що займає лідируюче місце на ринку України в галузі виробництва систем кондиціонування та вентиляції для об'єктів промислового і побутового призначення. На ринку 15 років ми є постачальником, партнером, експортером продукції для промислових об'єктів, у тому числі для наших Героїв, що боронять нашу територію, нашу домівку, наші ресурси, нашу Державу!

У склад продукції «СТ Спецмонтаж» входять: решітки, клапани, повітроводи, зонти витяжні, спірально-навивні труби, дифузори, комплектуючі для збірки і монтажу та інше.

У зв’язку зі збільшенням виробничих потужностей запрошуємо на роботу — Водія з власним вантажним авто (приклад — тентована газель).


Що потрібно робити:

  • здійснювати перевезення товару виробництва (штріпс, листовий метал, готові вироби з листового металу) по м. Києву згідно маршрутного листа;
  • їздити на «нову пошту, САТ, MEET для відправки, отримання вантажів;

Вимоги:

  • авто з габаритами не менш ніж:4мх2мх2м - ОБОВ'ЯЗКОВО (тентоване) від 1.5 до 3 т;
  • знання Києва;
  • відсутність шкідливих звичок (паління дозволено);
  • досвід роботи за фахом від 2 років.

Ми пропонуємо:

своєчасну виплату заробітної плати: 255 грн/година переробка з кооф 1,2 тобто 306 грн, поїздка на пошту 100 грн, ніч з товаром 150 грн, завантажування/розвантажування (рідко) ще 150 грн (все додатково до зп) = 255x9x22=50490 — витрати на пальне =28грн/л х 21л х 22 раб дня = 12936 зп без амортизації становить: 50490-12936=37500 грн в середньому за зміну 100 км (в машину встановлюється GPS

  • графік роботи: пн-пт з 8:00 до 17:00.
  • Виробництво знаходиться у Бориспільському р-ні, п. Проліски, вул.Промислова,3 (10 хвилин від Борисполя і від метро Харківська)
  • Чекаємо на Ваш відгук увигляді резюме або дзвінка ....Віктор

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору