UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Дніпрі
  4. Робота Військовослужбовець у ЗСУ в Україні
  5. Військовослужбовець у ЗСУ
Відправити резюме

Військовослужбовець у ЗСУ

Заблокована
20 000 грн.
 25 березня  Дніпро 
Компанія: Соборний РТЦК та СП  (https://jobs.ua/company-soborniy-rttsk-ta-sp-1635325) (Всі вакансії)
Рубрики:Охорона, безпека

Контакти

Контактна особа:Павел Назаров
Адреса:Дніпро, Соборна,11

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Проводимо набір на військову службу за мобілізацією та за контрактом до Збройних Сил України громадян віком від 18 до 60 років. Можливо і раніше НЕ ПРОХОДИВШИХ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ!!!ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА Це: -Гарантоване грошове забезпечення – від 20100 + премія до основної зарплати від 30000 до 100000 тис.гривень щомісячно, і поетапне його підвищення в ході проходження служби!- Навчання на обрану військову спеціальность проходить за кордоном, а також на території України.- Безкоштовне забезпечення формою- Безкоштовне харчування - Можливість отримання статусу учасника бойових дій ( УБД ), пільги на комунальні послуги та інші.- Безкоштовне медичне обслуговування - Гарантована щорічна оплачувана основна відпустка- Додаткова відпустка до 10 днів за сімейними обставинами - Додаткові виплати на оздоровлення ( в розмірі грошового забезпечення ) та на вирішення соціально-побутових вимог - Соціальний захист сімей військовослужбовців...- Можливість навчання в ВУЗах на пільговій основі Надаємо допомогу в оформленні кандидата на військову службу.Надаємо допомогу з проходженням медичної комісії.Працюємо з кандидатами з усіх регіонів України тел. ...м.Дніпро, вул.Соборна, 11

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору