UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Броварах
  4. Робота Юрист в Україні
  5. Юрист
Відправити резюме

Юрист

Заблокована
 22 листопада 2023  Бровари 
Компанія: Агротранс  (https://jobs.ua/company-agrotrans-121684) (Всі вакансії)
Рубрики:Юриспруденція, право

Контакти

Телефон: +38 (068) 494-48-44
Контактна особа:менеджер
Адреса:Бровары

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Требования: Предприятию в г. Бровары требуется юрист. Помощь в подготовке информации (законодательство, тематические разъяснения и консультации) для предоставления юридических заключений и консультаций; мониторинг действующего законодательства; грамотность и аккуратность при составлении документов, умение выразить и сформулировать свою мысль, пунктуальность, самоорганизованность и самостоятельность в принятии решений, коммуникабельность, ответственность, внимательность к мелочам, стремление к обучению, умение работать в команде для достижения поставленной цели. 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору