UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Ужгороді
  4. Робота Юрист в Україні
  5. Юрист
Відправити резюме

Юрист

Заблокована
  7 лютого  Ужгород 
Компанія: ТОВ «АВЕ Умвельт Україна»  (https://jobs.ua/company-tov-ave-umvelt-ukrana-1634482) (Всі вакансії)
Рубрики:Юриспруденція, право

Контакти

Телефон: +38 (095) 562-72-24
Адреса:Ужгород, вулиця Ф. Тихого, 15 А

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від п'яти років

Опис вакансії

Посада: Головний юрист

Компанія: ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА»

Місто УЖГОРОД

Головне про нас:

ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА» - провідна компанія в Україні у сфері управління відходами, яка веде свою діяльність на території Закарпатської та Івано-Франківської областей. Основним принципом функціонування компанії ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА» є відповідальне ставлення до збереження навколишнього середовища. За понад 15 років діяльності у цій галузі в Україні, завдяки нашим інноваційним рішенням у сфері управління відходами, ми створили репутацію відповідальної компанії, відданої беззаперечному дотриманню міжнародних екологічних стандартів.

Опис посади: Головний юрист

Головний юрист - одна з ключових посад, яка передбачатиме забезпечення юридичного супроводу діяльності групи компаній АВЕ та юридичного консалтингу її корпоративного керівництва, представлення та захист інтересів підприємства у державних і судових органах, правового аналізу корпоративної документації, участь в управлінні ризиками та забезпеченні функціонування компанії у межах чинного законодавства України. Ідеальний кандидат повинен мати значний досвід роботи у сфері корпоративного та екологічного права. Головний юрист є ключовою особою у пошуку правових рішень для розв’язання спірних питань на підприємстві.

Основні обов'язки:

  • Робота в якості основного юридичного радника для генерального директора, вищого керівництва компанії з усього спектру юридичних і регуляторних питань її діяльності.
  • Розробка та управління юридичною корпоративною стратегією групи компаній для представництва та захисту її інтересів, забезпечення досягнення основних цілей діяльності.
  • Комплексне управління юридичними аспектами діяльності компанії, підготовка та правовий аналіз договорів, контрактів, розпоряджень, партнерських угод, внутрішньої та вихідної документації, надання правових висновків щодо їхньої відповідності законодавству. Аналіз та розробка правових документів, юридичний аудит.
  • Забезпечення відповідності діяльності підрозділів компанії національним, регіональним та місцевим нормативним і регуляторним вимогам, пов'язаним з управлінням відходами та захистом навколишнього середовища.
  • Організація та контроль за підбором, залученням, управлінням та оцінкою роботи зовнішніх юридичних консультантів.
  • Забезпечення юридичного супроводу фінансових аспектів діяльності компанії, включаючи оцінку та консультування з поточних та перспективних бізнес-структур та юридичних осіб.
  • Прогнозування та мінімізація потенційних ризиків для функціонування компанії, насамперед юридичні та судові аспекти, претензійно-позовна робота.
  • Керівництво та контроль за роботою юридичного персоналу на підприємстві, координація їхньої діяльності з керівниками інших підрозділів, їхня юридична підтримка.
  • Внесення клопотань і пропозицій керівництву щодо вдосконалення та поліпшення ведення господарської діяльності;

Кваліфікація:

  • Вища юридична освіта (сфера правознавства), ступінь не нижче магістра.
  • Досвід практичної роботи за фахом не менше 5-ти років, бажано у корпоративному праві. Наявність досвіду роботи в індустрії управління відходами або сфері екологічних послуг є додатковим плюсом.
  • Знання цивільного, трудового, господарського, адміністративного, фінансового та екологічного права.
  • Глибоке розуміння законів та регуляторних нормативів, пов’язаних з управлінням відходами та захистом навколишнього середовища.
  • Відмінні переговорні, аналітичні та організаційні навички.
  • Володіння українською та англійською мовами. Знання інших мов є плюсом.
  • Здатність працювати незалежно та у складі команди у динамічному робочому середовищі.
  • Високі етичні стандарти та професіоналізм.
  • Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю та посвідчення адвоката України є додатковим плюсом.

Чому варто приєднатися до нас:

  • Бути частиною прогресивної міжнародної компанії, діяльність якої спрямована на стале забезпечення міжнародних екологічних стандартів.
  • Мати офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, медичне страхування, комфортні умови роботи, конкурентний рівень заробітної плати.
  • Позитивна робоча атмосфера у колективі.

Отримати підтримку від підприємства в разі переїзду з іншого міста.

Для оформлення заявки на посаду головного юриста в ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА», будь ласка, надайте ваше резюме, мотиваційний лист та будь-які відповідні сертифікати або рекомендації. Заявки надсилайте на адресу відправити резюме

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору