Телефон: (067) 575-7977
Контактна особа:Наталія
Адреса сайту:
Місце навчання:м. Київ, вул. Казимира Малевича, 86Н
Програма включає в себе основи кондитерської майстерності, технік приготування кремів, глазурі, тіста, створення кондитерських виробів, французьких бісквітів.
Напрями навчання: - курс "Основи кондитерського мистецтва і хлібопечення"
Тривалість курсу вивчення: від 5 до 60 днів
Вартість за семестр: 3200-53000 грн
Система знижок: гнучка система знижок
Формат освіти: курси та майстер-класи
Форма навчання: денна, вечірня форми навчання
Кількість осіб в групах: 5-16 чоловік
Тип документа, що видається після навчання: диплом французького зразка
Додаткова інформація: Навички правильного поєднання смаків, точності в пропорціях. Знання відпрацьовуються на практиці.