UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Освіта
  3. Курси підвищення кваліфікації
  4. Школа ресторанної справи від УЦ "Анастасія"

Школа ресторанної справи від УЦ "Анастасія"

Поставити питання

Телефон: (044) 331-0206

Факс:(044) 520-0405

Адреса сайту:anastasi.kiev.ua

Місце навчання:м. Київ, вул. Островського, 58

Школа ресторанної справи працює при учбовому центрі "Анастасія" - 15 років успішної діяльності на ринку освіти України. Ми вчимо заробляти гроші і приносити радість людям

Напрями навчання: - курси кухаря (українська і європейська кухня, 4 розряд); - курси бармена (4 розряд); - курси офіціанта (3 розряд); - курси адміністратора ресторану / метротеля; - курси директора / управляючого ресторану.

Тривалість курсу вивчення: від 1,5 до 5 місяців

Система знижок: Знижки при оплаті за весь курс

Форма навчання: Денні групи з 12-00 і 15-00, вечірні з 18-30

Кількість осіб в групах: 10-12 осіб у групі

Тип документа, що видається після навчання: По закінченню видається диплом з наданням кваліфікації.

Додаткова інформація: Щоб точно знати, куди і як рухатися в ресторанному бізнесі, потрібно вивчити ринок, особливості поведінки відвідувачів та їхні уподобання, купівельну спроможність, а також знати, що мотивує цільову групу споживачів ресторанних послуг. Багато керівників ресторанів, ігноруючи ці питання, зайшли в глухий кут. Важливим факторів є професійне обслуговування гостей у ресторані. Робота барменів, офіціантів, хостес може залучити дохід у ресторан або навпаки, "відлякати" відвідувачів. Звичайно, найголовнішим аспектів ресторанного бізнесу є вишукана кухня. Саме вишукані страви можуть залучати відвідувачів в ресторан знову і знову. У нашому центрі Ви зможете ознайомитися з найвідомішими кухнями світу від європейської до екзотичної. Ресторанний бізнес може стати Вашим бізнесом!


Часто шукають

↑ Вгору