Телефон: (097) 593-5272, (098) 905-5607, (067) 617-0667
Контактна особа:Зубенко Юлія
Адреса сайту:
Місце навчання:м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 2, оф. 214
Навчання: - навчання початківців фахівців і підвищення кваліфікації працюючих співробітників (барменів, офіціантів) кафе, клубів, барів, ресторанів; - розвиток та введення міжнародних стандартів у барній справі; - придбання теоретичних і практичних знань про барну справу; - вивчення використовуваної алкогольної і безалкогольної продукції (історія, технологія виробництва, країни виробники); - складання барного аркуша, винної карти; - навчання технології змішування напоїв - міксологія, проведення практичних занять; - складання коктейльної карти; - психологічна підготовка персоналу по роботі з гостями закладів; - навчання та практичні знання стилю "FLEERING"; - навчання та практичні знання стилю "WORKING FLEERING"; - навчання та практичні знання швидкісного змішування напоїв - "SPEEDMIX"; - навчання та практичні знання стилю "CLASSIC"; - придбання теоретичних знань про каву, навчання та практичні заняття з "BARISTA"; - підготовка до участі у змаганнях, чемпіонатах, фестивалях всеукраїнського та міжнародного рівня; - консультації з організації професійного робочого місця бармена; - застосування на практиці набутих знань; - ознайомлення з комп'ютерними програмами з управління підприємствами громадського харчування.
Напрями навчання: - курс бармена; - курс офіціанта; - курс бариста; - курс міксології; - курс адміністратор
Тривалість курсу вивчення: від 1 тижня до 1 місяця
Вартість за семестр: від 1000 грн
Формат освіти: курси, тренінги, майстер-класи
Форма навчання: денна форма навчання
Кількість осіб в групах: 4-8 чоловік
Тип документа, що видається після навчання: сертифікат пластикового зразка англійською та українською мовою
Додаткова інформація: Послуги: - можуть бути індивідуальні тренінг-курси; - консалтингові послуги; - START-UP кафе, барів, ресторанів; - підбір персоналу; - проектування барних систем; - розробка карт для бару; - підбір обладнання для кафе, барів, ресторанів (HoReCa); - виїзний бар, шоу барменів; - супровід та консультації кафе, барів, ресторанів; - консультаційні послуги з відкриття.