UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Керівник, Довірена особа керівника в
  5. Керівник, Довірена особа керівника
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Керівник, Довірена особа керівника

Заблоковано
  1 квітня 2020  Місто: Львів
Вік:49 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 

Досвід роботи

Начальник АЗК
WOG (Роздрібна мережа (товари повсякденного попиту); Ресторани, громадське харчування, фаст-фуд; Нафта і газ ПММ, паливо (роздрібна торгівля) ПММ, паливо (просування, оптова торгівля)), Львів
06.2016 − По теперішній час (7 років 11 місяців)

Організація та контроль роботи АЗК від А до Я (як АЗК так і магазину з супутніми товарами при АЗК, також відділу Fast Food та Restorio), включно з адміністративною діяльністю.

Кіл-ть підлеглих: 20.

Територіальний менеджер
ТОВ «Термекс» (Спеціалізований виробник водонагрівачів), Львів
10.2014 − 06.2015 (8 місяців)

контроль постачання і реалізації, звітність, визначення цінової та бонусної політики, мерчандайзинг, пошук нових клієнтів та підтримка якісної співпраці з уже існуючими клієнтами, робота з рекламаціями.

Кіл-ть підлеглих: 3.

Заступник директора по адміністративній діяльності
ПП «Універсал-Л» (Дистрибуція продукції, що виробляється компанією «Unilever», та інших виробників), Львів
10.2012 − 10.2014 (2 роки )

Адміністративна; логістична; торговельна; контроль діяльності складів підприємства (включаючи пряме керівництво); контроль доставки товару до кінцевого споживача, та повернення накладних (у програмі 1С бухгалтерія); організаційні питання підприємства; кадрові питання підприємства.

Досягнення: Оптимізував роботу логістичного відділу – зменшення затрат на 20%. Оптимізував роботу складу – зменшення кількості складських процесів на 10%.

Кіл-ть підлеглих: 31.

Керівник групи професійних продаж по Україні
ПАТ «Іскра» (Виробництво та продаж світлотехнічної продукції.), Львів
01.2009 − 10.2012 (3 роки 8 місяців)

Розвиток продаж продукції ПАТ „Іскра” у каналі промисловість/бюджет - аналіз ринку промислових та бюджетних організацій України, планування об`ємів продаж (прямих та через систему компаній-представників), ведення переговорів з ключовими клієнтами, розробка проектів договорів, звітність, визначення заходів щодо стимулювання продаж, контроль дебіторської заборгованості, організація безпосередньої участі ПАТ «Іскра» у конкурсних торгах промислових та бюджетних організацій України (підготовка тендерної документації, та проведення переговорів з організаторами торгів).

Досягнення: Збільшення продаж у каналі промисловість/бюджет на 5%.

Кіл-ть підлеглих: 4.

Начальник відділу збуту
ТзОВ «ТФ Нова Справа» (команда «Марс Україна»). (Створення та організація роботи торгової мережі по реалізації продукції, що виробляється компанією «Марс» та супутніх товарів), Львів
11.2005 − 01.2009 (3 роки 2 місяці)

Керівництво персоналом, організація реалізації продукції, що виробляється компанією «Марс», супутніх товарів, мерчандайзинг, раціональне використання торгової площі, пошук постачальників, відкриття нових точок для проведення торгівлі, ведення переговорів з контролюючими органами, постачальниками, клієнтами, ведення звітності, пошук постачальників, відкриття нових торгівельних точок.

Кіл-ть підлеглих: 12.

Засновник, Директор
ТзОВ «Базис-Техніка» (Роздрібна торгівля непродовольчими товарами, комп'ютерні послуги), Львів
09.1999 − 01.2014 (14 років 4 місяці)

Керівництво персоналом, організація роздрібної торгівлі - постачання товару, ціноутворення, мерчандайзинг, раціональне використання торгової площі, пошук постачальників, готівковий облік, ведення переговорів з контролюючими органами, постачальниками, клієнтами, створення/обладнання комп'ютерного клубу та керівництво персоналом комп'ютерного клубу.

Кіл-ть підлеглих: 11.

Менеджер
ПП «Леогеймс» (Роздрібна торгівля непродовольчими товарами), Львів
01.1996 − 03.1999 (3 роки 1 місяць)

Постачання, продаж непродовольчих товарів, ведення складського обліку.

Освіта

Львівський Держуніверситет «Львівська Політехніка» (Львів)
Електроенергетичний, інженер-електрик
повна вища, 09.1991 − 08.1996 (4 роки 11 місяців)

Додаткова освіта

 Курс «Школа Менеджерів»
 Тренінг «ДДГ» (Домовленість Дорожча за Гроші)
 Тренінг «Ключ до успіху»
 Курс для торгових представників

Знання мов:

Англійська - Вище середнього, Польська - Нижче середнього, Російська - Професійний (експерт), Українська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: ПК: досвідчений користувач, навички роботи у «Word», «Ехcеl», «Ulead Photoimpact», поверхневі навички роботи у «1С бухгалтерії", також знання принципів: - встановлення програмного забезпечення; - роботи з комп’ютерною, копіювальною технікою, принтерами.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Наявність посвідчення водія, автомобіля : категорія «В», легковий. ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Комунікабельність, ініціативність, старанність, порядність, стійкість до стресів, енергійність, амбітність; вміння чітко поставити завдання та виконати/проконтролювати їх виконання; здатність до навчання та до застосування нових знань на практиці. РЕКОМЕНДАЦІЇ: Директор ТОВ «Нова Справа». Комерційний директор б.о. «Дистрибуція-Захід» ВАТ «Іскра». Директор з продаж ПАТ «Іскра».

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору