UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Адвокат в Києві
  5. Адвокат
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяАдвокат

Заблоковано
25 000 грн.
  6 лютого 2020  Місто: Київ
Вік:30 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи
Рубрики: Юриспруденція, право
Готовий до відряджень

Досвід роботи

адвокат
Адвокатське об'єднання "Український правовий альянс" (Кримінальне, цивільне, господарське право ), Київ
01.2019 − По теперішній час (5 років 3 місяці)

Професійні обов'язки: Представництво фізичних та юридичних осіб в судах в якості адвоката. Підготовка судових справ до розгляду, підготовка запитів, листів, позовних заяв, інших матеріалів, пов’язаних із розглядом конкретної справи, інших процесуальних документів. Проведення консультацій. Участь у слідчих діях та в судових засіданнях, як в рамках досудового розслідування так і під час розгляду справ по суті. Збирання документів та інших матеріалів, необхідних для виконання прийнятих доручень. Ознайомлення з матеріалами справи. Подання документів (заяви, клопотання, позови, пояснення тощо) в підрозділи правоохоронних органів та в суди.

Досягнення: Надання фізичним та юридичним особам належної правової допомоги. Ряд судових рішень(в тому числі апеляційної та касаційної інстанцій) на користь довірителів у цивільних, адміністративних, господарських справах. Участь у слідчих діях, судових засіданнях, по захисту підозрюваних обвинувачених та представництву свідків та потерпілих, з досягненням необхідного їм результату.

 Є рекомендації з даного місця роботи
помічник адвоката
Адвокатське об'єднання "Український правовий альянс" (Кримінальне, цивільне, господарське право ), Київ
09.2015 − 02.2019 (3 роки 5 місяців)

Обов'язки: Участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, підготовка запитів, листів, позовних заяв, інших матеріалів, пов’язаних із розглядом конкретної справи, інших процесуальних документів, які використовуються адвокатом. Участь під час консультацій адвоката, під час проведення слідчих дій та в судових засіданнях. Збирання документів та інших матеріалів, необхідних адвокату для виконання прийнятих ним доручень. Виконання доручень правового характеру, ведення судових справ та надання консультацій з питань законодавства. Ознайомлення з матеріалами справи. Подання документів (заяви, клопотання, позови, пояснення тощо) в підрозділи правоохоронних та судових органів, до компетенції яких віднесено реєстрацію таких документів.

Досягнення: Надання фізичним та юридичним особам належної правової допомоги. Отримання позитивних для клієнта рішень в судах усіх інстанцій. Недопущення порушень прав довірителів у кримінальних справах, та успішний захист їх законних прав та інтересів в інших категоріях справ.

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

НУ "Одеська юридична академія"
Факультет адвокатури
повна вища, 09.2010 − 06.2015 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Високий рівень (вільно), Англійська - Середній
Додатково: На даний момент проходжу курси англійської мови для досягнення рівня Intermediate

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевнений користувач Windows, Microsoft Office,соціальних мереж
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Прагнення до саморозвитку, відповідальне ставлення до роботи, вміння досягати поставлених цілей, пунктуальність, принциповість, грамотність усного і писемного мовлення, вміння працювати в команді. Хоббі: Спорт, музика, кіно
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Набути досвід роботи провідній юридичній компанії. Удосконалити свої юридичні знання та навички, покращити власні професійні якості.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору