UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Компанії
  3. Робота і вакансії в Арбайтсфермітлунг ЕУ ВІП в Німеччині

Арбайтсфермітлунг ЕУ ВІП

 Заблокована Перевірено
На сайті з 6 квітня 2021

Опис компанії

   Болгарська компанія «ARBEITSVERMITTLUNG EU VIP» надає послуги з працевлаштування по догляду за літніми людьми у Німеччині.

   З віком, люди потребують більше розуміння і терпіння. Мають необхідність у близькій людині, з якою можуть поділитися своїми турботами та переживаннями, отримати допомогу там, де вже не справляються самотужки.

   Ми прекрасно розуміємо, що звичні повсякденні обов'язки: робота, побут, догляд за власними дітьми, залишають нам усе менш часу для приділяння уваги стареньким батькам, чи літнім рідним, які, з певного віку і за певних обставин, потребують щоденної допомоги і участі у своєму житті. Ми розуміємо, з якими проблемами стикаються ті люди, у яких є родичі, що потребують постійної опіки.    З яким стресом та безсиллям, у неспромозі домомогти рідним власноруч.

   Нашою метою є надати допомогу, турботу, догляд і опіку їх літнім рідним людям, що не справляються самостійно. Ми прагнемо повернути у родини спокій і впевненність у тому, що вони зробили правильний вибір по догляду родичів.

   Ми упевнені, що:

  • кожна людина повинна жити спокійно;
  • кожна людина заслуговує на підтримку;
  • кожна людина потребує партнера, що співчутливо ставиться до її проблем;
  • кожна людина має потребу у людяності і толерантному до себе ставленню.

   Ми, ARBEITSVERMITTLUNG EU VIP простягуємо руку помічі літнім людям, членам німецьких сімей, що потребують допомоги у їх повсякденному житті. Надаємо допомогу у їх власних домівках, зберігаючи домашній затишок, сімейні відносини і дружнє оточення, без необхідності змінювати сформовані звички.

   Наша мета може бути досягнута завдяки Вам – нашим майбутнім співробітникам!

   Ми намагаємося бути максимально корисними у пошуку найкращої пропозиції, що відповідає вашій кваліфікації та навичкам.

    Ми прагнемо забезпечити Вам місце таке місце роботи, де ви будете працювати у спокійній і комфортній для себе обстановці. Тому що все, що має значення, для нашого співробітника, також є важливим і для нашої компанії.

   На протязі усього Вашого перебування за кордоном, Ви можете розраховувати на допомогу нашого партнера у Німеччині. Це компанія Pееr 2 Peer, з понад 10-річним успішним досвідом працевлаштування і 100%-на гарантією людяного і коректного ставлення до персоналу.

Показати контакти

Вакансії в Арбайтсфермітлунг ЕУ ВІП


Часто шукають

↑ Вгору