UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Руководитель в
  5. Руководитель
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяРуководитель

Заблоковано
22 000 грн.
  6 липня 2020  Місто: Львів
Вік:58 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
Рубрики: Виробництво; Керівництво; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

Заст. директора
ТзОВ″Гранула, Львів
06.2007 − 02.2017 (9 років 8 місяців)

Оперативне керівництво виробництвом, постачанням, збутом , взаємодія з державними установами.

Директор сервісної служби
ВАТ , Львів
06.2006 − 06.2007 (1 рік )

керівництво сервісною службою товариства,мех.майстернею,електро-,водо-,тепло постачанням автопарком,логістикою,

Освіта

Львівський політехнічний інститут (Львів)
повна вища, 09.1986 − 07.1991 (4 роки 9 місяців)

Знання мов:

Англійська - Нижче середнього, Польська - Вище середнього, Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: ПК-Word, Excel , Internet, Outlook, Norton, засади 1С;
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Додатково: знання комп'ютерної , радіо- та теле- техніки; продукція деревообробки , металопрокат ,профілі і конструкціі з ПВХ та алюмінієві ,буд.матеріали , вироби металообробки та ковальства; посвідчення водія; власний автомобіль.

Стельмах Сергій Олександрович

Освіта: вища, технічна,з відзнакою. ” Менеджмент та управління персоналом” - “Американський Фонд Розвитку”, Болгарія у 1991 р. ”Бухоблік та економіка підприємства” - Інститут Бізнесу НКФ “МЕНЕДЖЕР”, у 1998 р. Особисті якості: Порядність , висока працездатність, лідерські та організаторські здібності; системний підхід до постанови завдань, організація роботи " команди"; професійний рівень комунікабельності , ініціативний, ,аналітичне мислення, здібності до навчання. Професійний досвід: загальне та локальне керівництво структурними підрозділами: постановка завдань, організаційнний менеджмент, організація контролю постачання, виробництва і збуту; маркетинг постачальницьких та збутових пропозицій; розробка логістичних технологій, постачання ″з коліс″; робота з державними та контролюючими органами; вирішення адміністративно-господарських та виробничих питань; досвід вирішення конфліктних ситуацій ;організація гуртової та роздрібної торгівлі; аналіз сегментів ринку; налагодження ділових стосунків ;підбір персоналу; організація роботи персоналу підприємства для досягнення необхідних результатів; контроль за виробничим процесом; досвід роботи в комерційних структурах на керівних посадах 15 років, досвід керування колективами до 200 працівників; підготовка, заключення та виконання договорів в тому числі в області ЗЕД; базові знання бухобліку та ведення бух.документації. Професійні компетенціі: бізнес планування ; маркетинг ,оцінка ринку і стратегіі развитку фірми , разробка та впровадження постачальних і збутових технологій, політика ціноутворення и т. п. ; управління продажами : методи, умови і форми роботи з клієнтами; стимулювання та підтримка рівня продаж, каналів постачання , сбуту і т. д. ; управління персоналом: системне управління по цілям і завданням, власні напрацювання по навчанню персоналу. Додатково: : ПК-Word, Excel , Internet, Outlook, Norton, засади 1С; польська вільно; знання компютерної ,радіо- та теле- техніки; продукція деревообробки , металопрокат ,профілі і конструкціі з ПВХ та алюмінієві,буд.матеріали , вироби металообробки та ковальства; посвідчення водія; власний автомобіль.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору