UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Оператор відео-нагляду, охоронник, старший зміни охорони, інспектор охорони, сторож в
  5. Оператор відео-нагляду, охоронник, старший зміни охорони, інспектор охорони, сторож
Запропонувати вакансію
Резюме Оператор відео-нагляду, охоронник, старший зміни охорони, інспектор охорони, сторож
Купріенко Сергій

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяОператор відео-нагляду, охоронник, старший зміни охорони, інспектор охорони, сторож

Заблоковано
20 500 грн.
 18 квітня  Місто: Львів
Вік:62 роки
Режим роботи:повний робочий день, позмінна робота, плаваючий графік роботи
Рубрики: Охорона, безпека; Керівництво; Робота за кордоном
 Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Оператор відео-нагляду, охоронник, старший зміни охорони, інспектор охорони
ТзВО «Шувар» ДП і ПП «Шувар Захист 1» (Охрана), Львов (Охрана), Львів
01.2009 − По теперішній час (15 років 3 місяці)

Забезпечення комплексної безпеки охорони, складських приміщень, територій, торгових площ, товарно-матеріальних цінностей. Контрольно-пропускний режим.

Строге дотримання режиму контролю всередині об'єктів охорони. Контроль технічних засобів охорони і засобів контролю доступу.

Охорона приватної власності - Дім, Котедж. Oхоронна діяльність в закладах сфери грального бізнесу, а також розважальних центрів, та торгово-розважальних комплексів.

Супровід-охорона-перевезення-інкасація грошової готівки та цінностей, інкасація та обслуговування банків, банкоматів, терміналів. Супровід-охорона-перевезення важливих, вантажів, супровід-охорона важливих осіб, ескорт-супровід. Досвід та знання в управлінні персоналом.

Підбір кадрів і навчання співробітників охорони. Проведення перевірок та службових розслідувань.

Здійснення комплексу заходів, спрямованих на забезпечення особистої безпеки працівників компанії Виявлення, попередження і локалізація негативних дій та факторів впливу на компанію та афілійовані особи Охорона приміщень і прилеглої території Збереження товарно-матеріальних цінностей Контроль дотримання дисципліни Запобігання несанкціонованного виносу Забезпечення порядку, запобігання конфліктних ситуацій на території Виявлення та запобігання випадків псування товару Здійснення комплексу заходів, спрямованих на забезпечення особистої безпеки працівників компанії Контроль процесу прийомки товарів згідно прихідних документів та їх фізична наявність. Запобігання виносу чи вивозу товару та майна з підрозділу без відповідних супроводжуючих документів. Перевезення та інкасація грошової готівки та цінностей. Інкасація та обслуговування відділень, банкоматів, терміналів і торгових точок. Проведення комплексу заходів з охорони та супроводу цінностей, що перевозяться Контроль технічного стану автотранспорту. Організація перевірок особового складу. Ведення документації.

Освіта

Львівський університет ім. І.Франка (Львів)
Журналістикa
повна вища, 09.1981 − 05.1987 (5 років 7 місяців)

Знання мов:

Англійська - Середній, Німецька - Середній, Польська - Вище середнього, Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Впевнений користувач ПК. Досвідчений користувач офісних, спеціальних відео та аудіо PCПрограм: Microsoft Office Adobe Photoshop Corel Draw Adobe After Effects Pinacle Studio Sound Forge, та інші.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості: Активна життєва позиція, володію лідерськими та організаційними навиками, гарними комунікативними здібностями, креативним мисленням, ініціативний, пунктуальний, доброзичливий, відповідальний, стійкий у стресових ситуаціях, енергійний, цілеспрямований на результат, творчо підходжу до будь-якої справи Хоббі: бокс (кандидат в майстри спорту), кунг-фу Військова служба: в.ч.74275 ДШБ ГРУ Офіцер запасу Збройних Сил України <p>Знання основ радіоелектроніки, володіння електромонтажним інструментом (паяльник, тестер і т.д), володіння електроінструментом (перфоратор, болгарка, штроборіз, лобзик, кутова шліфмашина), навики електромонтажних робіт (проводки кабелів та щитові), досвід роботи електрозварником та сантехніком, плиточника, муляра.</p>
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Активна життєва позиція, володію лідерськими та організаційними навиками, гарними комунікативними здібностями, креативним мисленням, ініціативний, пунктуальний, доброзичливий, відповідальний, стійкий у стресових ситуаціях, енергійний, цілеспрямований на р

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору