UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Харкові, Резюме в Києві, Резюме в Одесі, Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Аудитор, бухгалтер, приватний практик в Києві
  5. Аудитор, бухгалтер, приватний практик
Запропонувати вакансію
Резюме Аудитор, бухгалтер, приватний практик
Панкартьєва Олена

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяАудитор, бухгалтер, приватний практик

Заблоковано
2 000 грн.
 29 квітня  Місто: Харків
 Готова до переїзду в: Київ, Одеса, Дніпро
Вік:48 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота, разова робота
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Аудитор, бухгалтер, приватний практик
Приватна практика (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)
09.1992 − По теперішній час (31 рік 7 місяців)

Я приватний практик - незалежний професіонал із великим досвідом роботи, у тому числі віддаленим, єдиним бухгалтером, аудитором. Можу бути корисною в області аудиту, реглам. та управлінського обліку, автоматизації процесів, права, фінансів та управління. Працюю з будь-яким ПЗ, у тому числі з бухгалтерським. У своїй практиці використовую грамотну регламентацію аудиторських та облікових процесів, жорстке дотримання дедлайнів. Підтримую моментальний зворотний зв'язок. Впроваджую електронний документообіг і організовую всі видалені облікові та контрольні процеси бухгалтерії, а також підтримку бух. програмного забезпечення. Мій сайт: auditing.space/

* Розблокування податкових накладних

* Ведення реглам. обліку та складання/здача звітності

* Ведення управлінського обліку та складання звітності

* Автоматизація облікових процесів та документообігу (1С, МЕДОК, ін.)

* Подання інтересів перед 3-ма особами (банками, фіскальними органами, в судах, і т.д.)

* Внутрішній аудит, виправлення помилок та оцінка обліку

Дипломований спеціаліст з бухгалтерського обліку та аудиту з великим досвідом бухгалтерської та фінансової роботи, включаючи незалежну аудиторську діяльність. Маю досвід керівної роботи у бухгалтерських підрозділах, а також значний досвід роботи єдиним бухгалтером юр. та фіз. осіб. Маю навички роботи на комп'ютері на рівні грамотного користувача. Знайома з різними комп'ютерними системами, зокрема бухгалтерського обліку, включаючи 1С.

Сертифікований аудитор. Сертифікат САР. Приватний підприємець.

Досвід роботи з юридичними та фізичними особами – суб'єктами господарської діяльності з будь-яким видом діяльності.

* Ведення бухгалтерського обліку та складання законодавчо регламентованої та управлінської звітності (у тому числі за міжнародними стандартами), проведення аудиту, перевірка достовірності отриманої інформації, контроль законності господарських операцій. Вдалий досвід проходження різних перевірок (зокрема податкових).

* Фінансово-економічний аналіз діяльності суб'єктів господарювання та постановка/оптимізація економічних процесів. Вирішення завдань з планування та раціонального використання ресурсів, здійснення контролю над обігом активів.

* Проведення внутрішнього та зовнішнього (незалежного) контролю, контроль якості виконання аудиту, розробка внутрішньої документації, що регламентує аудит.

* Організація бухгалтерського обліку, відновлення обліку та оптимізація оподаткування, постановка завдань з автоматизованої обробки економічної інформації.

* Реєстрація/ліквідація суб'єктів господарювання. Подання інтересів суб'єктів господарювання у різних інстанціях, у т.ч. у державних органах, банках, перед контрагентами. Участь у судових процесах.

* Розробка, опис, впровадження та супровід системи управлінського обліку (у тому числі бюджетування) для підприємств різних галузей економіки.

* Фінансове та управлінське забезпечення діяльності суб'єктів підприємництва.

Освіта

ХЕУ
Облік та аудит
повна вища, 09.1992 − 06.1997 (4 роки 9 місяців)

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору