UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Бухгалтер ОСББ в Києві
  5. Бухгалтер ОСББ
Запропонувати вакансію
Козаченко Світлана

Бухгалтер ОСББ

Заблоковано
5 500 грн.
  1 лютого  Місто: Київ
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота
Рубрики: Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Козаченко Світлана Дмитрівна (Svitlana Kozachenko)

Контактна інформація:

Адрес: м.Суми


Досвід роботи:

08.2007-т.ч. ОСББ "ГОСПОДАРІ", "УЧИТЕЛЬ", "Асоціація ОСББ", "СТАРОНАВОДНИЦЬКА" - головний бухгалтер, ФОП бухгалтерський та податковий облік. Ведення кадрового та адміністративного  діловодства, первинної бух.документації, облік нарахування внесків та оплат співвласників, розрахунки з контрагентами та провайдерами, ЗП та податки, ОЗ та тмц. Повний бухгалтерський та податковий облік і звітність.

09.2021 – 01.2023 ТОВ «КАМ-АГРОТРАНС» - автомобільні вантажні перевезення. Ведення кадрового діловодства, первинної бух.документації, спрощена та загальна системи податкового обліку, послуги, ЗЕД, ПДВ, зарплата, ОЗ, повний бухгалтерський та податковий облік і звітність. ФОП - спрощена система, бухгалтерський та податковий облік і звітність

04.2019-04.2022р.р АОСББЖБКЖК «СУМЧАНИ» - 15 ОСББ - головний бухгалтер. Ведення кадрового діловодства, первинної бух.документації, облік нарахування внесків та оплат співвласників, розрахунки з контрагентами та провайдерами, ЗП та податки, ОЗ та тмц. Звітність та розрахунки з ДСЗН. бухгалтерський та податковий облік і звітність. 

11.2014-01.2018р.р. ТОВ "Траст Груп Україна" — оптова торгівля, імпорт - головний бухгалтер. Ведення кадрового діловодства, первинної бух.документації, спрощена та загальна системи податкового обліку, торгівля, послуги, ЗЕД, ПДВ, ЗП, ОЗ, повний бухгалтерський та податковий облік і звітність. ФОП - спрощена система, бухгалтерський та податковий облік і звітність.

10.2014-01.2018р.р. ГУНП в Сумській області — секретар тендерного комітету, договірний відділ.

06.2007-09.2013р.р ТОВ «Телерадіокомпанія «Академ TV» - ЗМІ - головний бухгалтер. Ведення кадрового діловодства, первинної бух.документація, спрощена та загальна системи податкового обліку, торгівля, послуги, ПДВ, зарплата, ОЗ. Повний бухгалтерський та податковий облік і звітність.

03.2007-05.2007р.р. СФ КБ «Приватбанк» - ведучий экономіст напрямку бухгалтерія. Перевірка документів від підрозділів області, контроль та облік кредитних договорів.

01.2001–06.2006р.р. Сумське ввідділення УНФ "Взаїморозуміння та примирення»- благодійна організація - ведучий спеціаліст.


Освіта:

2003р. Харьковський фінансово-екокономічний інститут. Бухгалтерський облік, бухгалтер.

Додаткові відомості:

Володіння іноземними мовами:

 Українська – вільно.

Російська — вільно.

 Французська — зі словником.

 Італійська — розмовна.

Знання комп"ютерних програм: 1С, BAS 8.2, 8.3, Електронний кабінет платника податків, M.E.Doc, Fredo, Соната, Microsoft Excel, Microsoft Word.

 авички та досягнення: власне доповнення в 1С нарахуваннями та обліком внесків, субсидій та пільг.

Маю також знання наступних комп'ютерних продуктів і технологій: ToTaL, Paint, Adobe Reader, Jawa, Firefox, Explorer, Opera, Chrome.

Мої характерні якості: вимогливість, працьовитість, впевненість, цілеспрямованість, відповідальність, чесність, енергійність, старанність, обов'язковість, уважність, ввічливість, акуратність, активність, дисциплінованість, робота в команді, надійність, доброзичливість, делікатність, щирість, оптимізм, стійкість до стресів, терплячість.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору