UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Полтаві, Резюме в Харкові
  4. Резюме Буровий майстер, Інженер з контролю за бурінням та капітальним ремонтом свердловин, Супервайзер, Інженер-технолог з буріння свердловин в
  5. Буровий майстер, Інженер з контролю за бурінням та капітальним ремонтом свердловин, Супервайзер, Інженер-технолог з буріння свердловин
Запропонувати вакансію
Резюме Буровий майстер, Інженер з контролю за бурінням та капітальним ремонтом свердловин, Супервайзер, Інженер-технолог з буріння свердловин
Проців Роман

Буровий майстер, Інженер з контролю за бурінням та капітальним ремонтом свердловин, Супервайзер, Інженер-технолог з буріння свердловин

Заблоковано
 26 лютого 2021  Місто: Полтава
 Готовий до переїзду в: Харків
Вік:32 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Будівництво, архітектура; Робота за кордоном
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Майстер буровий
Intellect Drilling Services (Буріння експлуатаційних свердловин), Новий Уренгой
12.2018 − 11.2020 (1 рік 11 місяців)

Обов’язки: забезпечення безпечного і безаварійного ведення робіт по будівництву свердловини відповідно з вимогами законодавчих норм і правил, а також регламентуючих документів компанії, правил безпеки в нафтовій і газовій промисловості, ТБ і ОНС, ведення технологічної документації. (Проводили буріння нафтових експлуатаційних свердловин на проекті «Газпромнефть Заполярье»).

Практичні навики в бурінні наклонно-направлених свердловин з відходом до 2500м, горизонтальних свердловин (горизонтальний участок 800-2000м), зарізка бокових стволів. Контроль якості виробництва відповідно до вимог і правил безпеки в нафтовій і газовій промисловості, ТБ і ОНС а також технології буріння свердловин, ведення звітності. Практичні навики в плануванні, управлінні, поставленні задач і контроль їх виконання при будівництві свердловин, досвід ефективного рішення проблемних ситуацій (аварій).

Досвід роботи в проведенні спуску обсадних колон за допомогою ССОК (Tesco) і ODS (Weatherford); а також роботи по закінчуванню свердловин по технології TAML.

Інженер по бурінню
Eriell (Буріння експлуатаційних свердловин), Новий Уренгой
03.2016 − 10.2018 (2 роки 7 місяців)

Обов’язки: забезпечення безпечного і безаварійного ведення робіт по будівництву свердловини відповідно з вимогами законодавчих норм і правил, а також регламентуючих документів компанії, правил безпеки в нафтовій і газовій промисловості, ТБ і ОНС, ведення технологічної документації. (Проводили буріння газових експлуатаційних свердловин по договору генерального підряду на проекті «Ямал СПГ»).

Працював на БУ з Top Drive ZJ 70 Avrora (Китай);

Помічник бурильника
Eriell (Буріння експлуатаційних свердловин), Новий Уренгой
09.2014 − 03.2016 (1 рік 5 місяців)

працював в ООО «Эриелл Нефтегазсервис» на посаді помічник бурильника експлуатаційного і розвідувального буріння свердловин (Проводили буріння газових експлуатаційних свердловин на проекті «Ачимгаз»).

Освіта

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (Івано-Франківськ)
Газонафтопромисловий
повна вища, 09.2009 − 06.2014 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 Військова Кафедра; Офіцер запасу із званням молодший лейтенант

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Російська - Високий рівень (вільно), Англійська - Початковий

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвідчений користувач: MS Windows; MS Office; швидко опановую нові комп’ютерні програми. Знання оргтехніки : ксерокс, факс, принтер, сканер.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Трудолюбивий, цілеспрямований, відповідальний, пунктуальний, швидко освоюю нову інформацію, креативний, серйозне ставлення до звітності і ведення документації, люблю працювати в команді.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Працевлаштування

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору