UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Хмельницькому
  4. Резюме Директор регіональний, комерційний, фінансовий в
  5. Директор регіональний, комерційний, фінансовий
Запропонувати вакансію
Резюме Директор регіональний, комерційний, фінансовий
Панчук Анатолій

Директор регіональний, комерційний, фінансовий

Заблоковано
  3 квітня  Місто: Хмельницький
Вік:50 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Керівництво; Сільське господарство, агробізнес; Торгівля, продажі, закупівлі
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Регіональний директор
ТОВ Щьолково Агрохім Україна
07.2010 − По теперішній час (13 років 9 місяців)

Представлення інтересів компанії в західному регіоні: Хмельницька , Тернопільська області. Реалізація засобів захисту рослин , робота з дистриб’юторськими компаніями, заключення договорів, організація і проведення Днів Поля, проведення навчання менеджерів компаній продавців, проведення семінарів., закладення демо-ділянок та перевірка ефективності засобів захисту рослин. Маркетингові дослідження ринку ЗЗР, вивчення конкурентного середовища.

Директор Хмельницького представництва
ТОВ Сервіс-Агроцентр
01.2010 − 05.2010 (3 місяці)

Організація діяльності представництва в Хмельницькій області, планування продаж, бюджетування та контроль його виконання, заключення договорів і контроль їх виконання, логістика, організація і проведення Днів Поля, маркетингові дослідження, співпраця з представниками компаній: Bayer, BASF, Syngenta, DuPont, Chemtura, Cheminova, Pioneer, Monsanto, Nufarm, FMC, Makhteshim Agan, Самміт-Агро Юкрейн, Raps GbR, вивчення попиту та аналіз ринку, ведення переговорів з контрагентами, контроль дебіторської заборгованості, закупівля сільськогосподарської продукції на елеваторах, підбір персоналу, прийняття участі у виставці, семінарах, конференціях, нарадах. Просування та реалізація продуктів власної торгової марки, виготовлених Індійською компанією Шарда.

Директор Хмельницького представництва
ТОВ Приватцентр-Агро
01.2007 − 05.2010 (3 роки 3 місяці)

Організація діяльності представництва в Хмельницькій області, планування продаж, бюджетування та контроль його виконання, заключення договорів і контроль їх виконання, логістика, організація і проведення Днів Поля, маркетингові дослідження, співпраця з представниками компаній: Bayer, BASF, Syngenta, DuPont, Chemtura, Cheminova, Pioneer, Monsanto, Nufarm, FMC, Makhteshim Agan, Самміт-Агро Юкрейн, Raps GbR, вивчення попиту та аналіз ринку, ведення переговорів з контрагентами, контроль дебіторської заборгованості, закупівля сільськогосподарської продукції на елеваторах, підбір персоналу, прийняття участі у виставці, семінарах, конференціях, нарадах.

Директор Хмельницького представництва
ТОВ Приват-Агроцентр
11.2006 − 01.2007 (2 місяці)

Відкриття представництва з нуля. Керівництво представництвом, продажа засобів захисту рослин, насіння , добрив. Ведення господарської діяльності, заключення договорів, планування, логістика .

Директор Хмельницького представництва
МПП Ерідон
04.2005 − 11.2006 (1 рік 7 місяців)

Організація діяльності регіонального представництва, планування, продаж сільськогосподарським підприємствам засобів захисту рослин, мінеральних добрив, насіння сільськогосподарський культур, контроль за виконанням заключених договорів, консультації по використанню та застосуванню препаратів, закупівля сільськогосподарської продукції на елеваторах, організація і проведення Днів Поля, залучення нових контрагентів, підбір персоналу.

Освіта

Український державний університет харчових технологій
Бухгалтер , економіст
повна вища, 09.1994 − 06.1997 (2 роки 9 місяців)
Український державний університет харчових технологій
Інженер з автоматизації харчових процесів і виробництв
повна вища, 09.1991 − 07.1996 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Знання ринку засобів захисту рослин, мінеральний добрив та насіння сільськогосподарських культур. Досвід роботи по створенню підприємства та його розвитку «з нуля» . Досвід роботи на керівних посадах. Комунікабельність, здібність до адміністративної і організаційної діяльності, відповідальність, пунктуальність. Знання законодавства, бух обліку, уміння працювати з бухгалтерськими документами. Досвід роботи по заключенню договорів, ведення переговорів з VIP клієнтами. Досвід роботи по реєстрації підприємства, його звітності, зняття з обліку та ліквідації. Робота з митними органами та іншими інстанціями по розмитненню. Оформлення документів для одержання ліцензій різних видів діяльності. Водійські права категорії А, В, С ( стаж з 1996р.) Професійна робота з комп’ютером Power Point, Excel , Word, 1C бух 7, 8

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору