Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Відкриття закладів з "нуля".
Управління, розвиток та контроль работи мережі закладів.
Набір та управління командой - постановка цілей і завдань.
Виконання показників поставлених перед закладом.
Забеспечення бесперебійної роботи закладів.
Фінансове планування і контроль виконання бюджету.
Формування фінансової звітності діяльності закладів.
Маркетинговий розвиток и просування закладу.
-Стратегічне планування бюджету комплексу;
-Аналіз та підняття економічної ефективності підприємства;
Розробка мотиваційної програми та програм навчання персоналу;
-Оптимізація витратної частини, без зниження якості обслуговування гостей комплексу;
-Проведення переговорів і укладання партнерських відносин з іншими компаніями;
Робота з державними контролюючими органами;
-Організація прийомів корпоративів, інших заходів на найвищому рівні;
-В результаті проведених мною заходів рентабельність комплексу піднялася на 25%;
-Мною був створений творчий колектив однодумців, готовий до виконання завдань будь-якої складності;
-Організація з нуля служби доставки на базі ресторану;
-Відкриття нових точок продажу готової продукції ресторану.
Основні обов'язки: розвиток проекту, пошук інвестора.
Досягнення: розроблений прототип, став резидентом бізнес-інкубатора Happy Farm (happyfarm.com.ua). Був учасником серії майстер класів і ворксесій по бізнес девелопменту, UX, дизайну.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Директор ресторана в Києві"