Орієнтована на результат, постійне вдосконалення, сильний менеджер проектів, готова навчатись і навчати, розвивати команду, напористість, вміння працювати самостійно та в команді.
РЕЗЮМЕ:
КЛЮЧОВІ КОМПЕТЕНЦІЇ
- Розробка і впровадження систем менеджменту якості на підприємствах різних галузей у відповідності до стандартів:
- § ISO 22000:2005
- § GlobalGAP_V5_Fruit &Vegetables
- § BRC Global Standard Version 7
- § ISO 9001:2015
- § ISO 13485:2018
- § VDA 6.3
- § ISO 14001:2015
- § ISO 45001:2018
- Управління проектами: уміння організовувати роботу, планувати, приймати рішення.
- Бюджетування і контроль виконання бюджету відділу, проекту, тощо.
- Управління і координація роботи команди, постановка і контроль виконання цілей.
- Організація сертифікаційних, аудитів постачальників,аудитів замовників, тощо.
- Організація і проведення внутрішніх аудитів системи менеджменту якості на підприємстві.
- Контроль виконання коригуючих дій за результатами аудитів.
- Здатність пристосовуватись до різних умов та стежити за належним виконанням поставлених
завдань.
ОСВІТА
- § ЮФ НУБ та П України «КАТУ» (Південна філія Національного університету Біоресурсів та
- Природокористування України «Кримський Агротехнологічний університет») м. Сімферополь.
- § Внутрішній аудитор систем управління якістю (ISO 22000, BRC Global Standard Version 7, GlobalGAP_V4_V5_Fruit &Vegetables, ISO 9001:2015, ISO 13485:2018, VDA 6.3, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018)
- § Global GAP, ISO 22000, BRC Global Standard Version 7, ISO 9001:2015, ISO 13485:2018, VDA 6.3, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018
- § Проведення оцінки ризиків пов'язаних з безпечним виробництвом продуктів харчування (НАССР)
на підприємствах харчової промисловості.
ДОСВІД РОБОТИ
Останнє місце роботи 2020 – 2022 рр: ТОВ «Скандітекс».
Позиція в компанії:
Менеджер з систем якості з 2020 по 2021 рр.
Начальник відділу стандартизації та сертифікації з 2021 по 2022 рр.
Напрямок діяльності компанії
Виробництво медичних текстильних виробів та засобів індивідуального захисту, технічних текстильних виробів, автомобільних чохлів, сумок, виробів з натуральних, штучних тканин або їх комбінації.
Функціонал:
- § Розробка та впровадження системи менеджменту якості у відповідності до ISO 9001:2015, ISO 13485:2018.
- § Розробка процедур і впровадження вимог VDA 6.3 на базі ISO 9001:2015.
- § Організація, проведення і контроль виконання коригуючих дій внутрішніх аудитів.
- § Організація, проведення і контроль навчання персоналу на знання системи менеджменту якості
- компанії, політик, процедур, інструкцій.
- § Налагодження комунікації щодо питань системи між керівниками відділів та працівниками.
- § Контроль досягнення показників ефективності процесів (KPI), погодження планів по досягненню встановлених показників.
- § Контроль виконання вимог та постійного покращення системи менеджменту якості. Робота над
- рекламаціями, контроль виконання коригуючих дій зовнішніх та внутрішніх клієнтів.
- § Комунікація з пов`язаними відділами материнської компанії Туреччина, Ізмір.
Досягнення:
- § 2020 підтвердження виконання вимог ISO 9001:2015.
- § 2020 підтвердження виконання вимог 13485:2018.
- § 2021 успішне проходження аудиту постачальника, підтвердили виконання вимог у відповідності
- до VDA 6.3 для компанії Volkswagen.
- § 2021 успішне проходження аудиту постачальника для компанії Audi.
Попереднє місце роботи 2014 – 2020рр: ТОВ «Грін Тім».
Позиція в компанії:
Директор зі стандартизації, сертифікації та розробки нових продуктів з 2018 по 2020 рр.
Директор з якості з 2015 по 2018 рр.
Інженер з якості з 2014 по 2015 рр.
Напрямок діяльності компанії
Вирощування, фасування, упаковка та переробка свіжих овочів.
Функціонал:
- Розробка специфікацій на готову продукцію, на сировину і матеріали.
- Контроль показників безпеки сировини та матеріалів.
- Робота з компанією по контролю шкідників.
- Моніторинг та організація перевірки засобів вимірювальної техніки, показників безпеки
виробництва, розробка робочих інструкцій для персоналу виробництва та забезпечення
потоковості процесів.
- § Розробка планів у галузі безпеки та якості відділів компанії, контроль досягнення показників.
- Управління виробничою лабораторією.
- § Складання бюджету відділу, бюджету проекту, підготовка проектів інвестицій, контроль виконання.
- § Управління і координація робітників відділу якості та сертифікації.
- § Контроль виконання вимог та покращення системи безпеки та якості харчових продуктів ISO 22000: 2005, BRC Global Standard Version 7.
- § Контроль безпеки та якості продукції під час первинного виробництва відповідно до вимог міжнародного стандарту Global GAP_V5.1_Fruit &Vegetables Plus NURTUR.
- Організація, супровід і контроль результатів аудитів: внутрішніх, сертифікаційних, постачальників, тощо.
- Розробка планів у галузі безпеки та якості відділів компанії, участь у контролі досягнення показників (KPI) відділів компанії.
- § Комунікація з експортними замовниками, щодо вимог специфікацій, підтвердження статусу надійного постачальника, проходження аудитів з контролю постачальника.
- § Контроль виконання вимог маркування та специфікацій, їх розробка з урахуванням вимог внутрішнього законодавства та країн замовників.
- § Розробка та контроль впровадження процедур контролю виробничих процесів, гігієни персоналу та інших, в рамках системи менеджменту якості. Навчання персоналу на виконання вимог процедур та політик компанії.
- § Координація проектів з розробки нових продуктів, роботи з рекламаціями, розробки та впровадження коригуючих дій.
Досягнення:
- 2015 – компанія отримала сертифікат ISO 22000:2005, сертифікат Global GAP_V4_Fruit &
Vegetables.
- 2016 –Відкриття нового виробничого цеху з підвищеним рівнем безпечності продуктів харчування і посиленою системою контролю безпечності та якості.
- Компанія сертифікована за стандартом BRC Global Standard Version 7, AA Grade.
- Компанія успішно пройшла наглядовий аудит за стандартом ISO 22000:2005.
- Введення в експлуатацію нового складу ЗЗР та складу добрив у відповідності з вимогами GlobalGAP_V5_Fruit &Vegetables.
- Відкриття лабораторії фітопатології рослин.
- Впроваджена нова система контролю безпечності та якості продукції під час вирощування.
- Компанія отримала можливість працювати з преміальною групою експортних замовників.
- § 2017 року – підтвердили AA Grade за стандартом BRC Global Standard Version 7.
- Успішне проходження наглядового аудиту за стандартом Global GAP_V5.1_Fruit &VegetablesPlus NURTUR;
- § 2018 року - Успішне проходження аудитів контролю постачальника від експортних замовників.
- Переналаштування процесів виробництва для нових продуктів, перебудова системи менеджменту якості.
Попереднє місце роботи ТОВ «Путина»
Позиція в компанії : завідувач виробничої лабораторії з 2013 по 2014 рр.
Напрямок діяльності компанії
Рибовидобувне, рибопереробне підприємство.
Функціонал:
▪ Контроль якості сировини і готової продукції.Контроль пакування та маркування готової продукції.
▪ Робота з органами державного контролю та нагляду.
▪ Облік сировини та готової продукції. Видача документів з якості.
Досягнення:
▪ Атестація виробничої лабораторії
Попереднє місце роботи: Керченська державна лікарня ветеринарної медицини
Позиція: офіційний лікар ветеринарної медицини на переробних підприємствах з 2010 по 2013 рр.
Функціонал:
▪ Державний контроль вхідної сировини та вихідної продукції на підприємствах.
▪ Робота з державними документами, що підтверджують якість та безпеку продукції тваринного
Походження.
НАВИЧКИ
Вміння працювати з програмами MS Office (Excel, PowerPoint, Word, Visio, Teams, Outlook Express).
Вільне володіння англійською мовою, рівень: Pre – intermediate.
Водіння автомобіля.