UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Доцент, викладач, науковий співробітник, аналітик, керівник в
  5. Доцент, викладач, науковий співробітник, аналітик, керівник
Дане резюме вже не актуально.

Воно було збережено на сайті і поміщено в архів резюме в ознайомлювальних цілях.

Знайти схожі резюме

Доцент, викладач, науковий співробітник, аналітик, керівник

Заблоковано
 14 липня 2017  Місто: Львів
Вік:53 роки
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Виробництво; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Є діти  Готовий до відряджень

Досвід роботи

доцент кафедри
Львівський національний аграрний університет
09.2012 − 08.2017 (4 роки 11 місяців)
викладання дисциплін; Основи електропривода, електропривод виробничих машин і механізмів, основи електропостачання, електропостачання агропромислового комплексу; проведення наукових досліджень, обладнання та підтримання навчальних лабораторій
доцент кафедри електромеханіки та електроніки
Академія сухопутних військ імені гетьмана петра Сагайдачного
09.2010 − 08.2012 (1 рік 11 місяців)
проведення наукових досліджень, навчання курсантів та студентів з навчальних дисциплін: електричні машини, теорія електроприводу, автономні джерела живлення, теорія автоматичного керування, основи метрології та електричних вимірювань, комп'ютерне моделювання
доцент кафедри ракетно-артилерійського озброєння
Академія сухопутних військ імені гетьмана Перта Сагайдачного
09.2009 − 08.2010 (11 місяців)
проведення наукових досліджень, навчання курсантів спеціальним предметам, адміністративні функції
наукові та науково-педагогічні посади
ЗС України
06.1994 − 08.2009 (15 років 1 місяць)
проведення наукових досліджень, навчання курсантів спеціальним дисциплінам, контроль за експлуатацією техніки, адміністративні та керівні функції

Освіта

Національний університет
підвищення кваліфікації на курсах перепідготовки для військовослужбовців Збройних сил України, звільнених у запас та членів їхніх сімей за програмою «Англійська мова та візуальні комунікації в бізнесі)» в Національному університеті «Львівська політехніка»
, 02.2016 − 05.2016 (2 місяці)
Київський інститут Військово-повітряних сил
авіаційне обладнання, кваліфікація інженера-електрика
повна вища, 05.1992 − 12.1994 (2 роки 7 місяців)
Рижське вище військове авіаційне інженерне училище імені Я. Алксніса
авіаційне обладнання
незакінчена вища, 08.1989 − 04.1992 (2 роки 8 місяців)

Знання мов:

німецька мова - Професійний (експерт), англійська мова - Початковий, оросійська мова - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Всього понад 70 наукових праць, серед яких підручник та навчальні посібники, у тому числі з грифом МОН України, інші методичні видання, науково-дослідні роботи, близько 50 наукових статей тощо. Наукові інтереси: системи автоматичного керування; інформатика та обчислювальна техніка; електромеханічні системи (електричні машини та трансформатори, електричні апарати, електропривод, системи електропостачання тощо). Вміння експлуатувати та ремонтувати електрообладнання, електромеханічні та електротехнічні системи. Маю досвід адміністративної та організаторської роботи. Володіння комп'ютерною та офісною технікою. Володію компьютером на рівні впевненого користувача. Спеціальні знання та навички: вміння використовувати спеціалізовані програмні продукти для інженерних досліджень (Mathcad, Matlab–Simulink, Electronic Workbench, КОМПАС, CorelDRAW, Moodle тощо). ​ Особисті якості: професіоналізм, комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, вміння працювати у команді, вміння організувати роботу. Сертифікат про завершення навчання за програмою «Англійська мова та візуальні комунікації в бізнесі (візуальна реклама)» у Національному університеті «Львівська політехніка» при участі Школи Бізнесу Нурд Університету (Норвегія) (тривалість 500 годин).

З грудня 1988 року по серпень 2009 року проходив службу в лавах Збройних сил.В 1994 році закінчив факультет енергетичних, керуючих та розвідувальних комплексів Київського інституту ВПС за фахом "Авіаційне обладнання" та отримав кваліфікацію інженера-електрика.

Кандидат технічних наук з 2000 року. Дисертацію захистив у спеціалізованій вченій раді Київського інституту Військово-повітряних сил, номер диплома ДК № 005691.

Доцент кафедри контролю космічного простору у 2005 році, номер атестату 02ДЦ №015002.Курси підвищення кваліфікації викладачів вищих навчальних закладів у 2012 р.

Свідоцтво про підвищення кваліфікації на курсах перепідготовки для військовослужбовців Збройних сил України, звільнених у запас та членів їхніх сімей за програмою «Англійська мова та візуальні комунікації в бізнесі (візуальна реклама)» в Національному університеті «Львівська політехніка» при участі Школи Бізнесу Нурд Університету (Норвегія) в період з 23 лютого по 20 травня 2016 р.

Сертифікат про завершення навчання за програмою «Англійська мова та візуальні комунікації в бізнесі (візуальна реклама)» у Національному університеті «Львівська політехніка» при участі Школи Бізнесу Нурд Університету (Норвегія) (тривалість 500 годин).

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Знайти роботу за фахом та просуватись кар'єрними щаблями

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору