UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Кривому Розі
  4. Резюме Фахівець із закупівель-постачання, Спеціаліст з договірної роботи в
  5. Фахівець із закупівель-постачання, Спеціаліст з договірної роботи
Запропонувати вакансію
Резюме Фахівець із закупівель-постачання, Спеціаліст з договірної роботи
Чугуева Юлія

Фахівець із закупівель-постачання, Спеціаліст з договірної роботи

Заблоковано
 31 травня 2023  Місто: Кривий Ріг
Вік:50 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Офісний персонал; Торгівля, продажі, закупівлі; Юриспруденція, право
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

ОСВІТА


2012 Інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів – кадрова справа

1999-2001 Київський національний економічний університет (заочне відділення) – економіка та підприємництво/маркетинг

1991-1996 Криворізький державний педагогічний інститут (очне відділення), фізико-математичний факультет/математика та інформатика


ДОСВІД РОБОТИ


21.04.2020-11.06.2021

ТОВ «Метінвест-КРМЗ»

Посада: Провідний екеноміст бюро закупівель управління із закупівель

Опис діяльності: виконання робіт з обробки заявок на придбання товарів, робот/послуг і складанню плана закупівель; проведення аналізу цін на товари, роботи/послуги; аналіз технічної частини отриманих заявок; підготовка тендерної документації; взаємодія з замовником в разі необхідності надання додаткової інформації/документації; участь у передтендерних зустрічах і переговорах, складання протоколів та листування з учасниками закупівель; розміщення закупівель на електронному торгівельному майданчику SAP Ariba / проведення відкритих тендерів за участі тендерного комітету; робота з підрядниками та проектувальниками; перевірка кошторисної документації; об'єктивна оцінка пропозицій учасників торгів; видача рішень (ПТК / ТР) щодо обраних постачальників / підрядників замовнику для подальшого укладання контрактів; здійснення моніторингу постачальників (підрядників, виконавців) на наявність акредитації на електронному торгівельному майданчику SAP Ariba та її відновлення в разі необхідності; проведення робіт з пошуку альтернативних постачальників / матеріалів та участь в проведенні іспитів; взаємодія з контролюючими органами компанії, структуроване надання необхідної інформації; складання різних аналітичних звітів.

Комунікації із суміжними підрозділами.


19.12.2016-21.04.2020

ТОВ «Метінвест-КРМЗ»

Посада: Провідний екеноміст бюро закупівель відділу постачання Департаменту комплектації виробництва

Опис діяльності: виконання робіт з обробки заявок і складанню плана закупівель; проведення маркетингових досліджень ринку, вибір контрагентів; підготування та укладання внутрішніх та зовнішньоекономічних контрактів; контроль за реалізацією контрактів; контроль за надходженням і рухом товарів на складі та в виробництві; забезпечення обліку виконання постачальниками контрактних зобов'язань; підготування пакетів документів для юридичного відділу для проведення претензійної роботи, в разі порушення постачальниками контрактних зобов'язань; ведення бази постачальників і поповнення новими; складання різних аналітичних звітів.

Комунікації із суміжними підрозділами.


05.04.2016-17.12.2016

ПАТ «Криворізький завод гірничого обладнання»

Посада: Фахівець з комплектації іншими матеріалами департаменту комплектації виробництва

Опис діяльності: виконання робіт з обробки заявок і складанню плана закупівель; проведення маркетингових досліджень ринку, вибір контрагентів; підготування та укладання контрактів; контроль за реалізацією контрактів; контроль за надходженням і рухом товарів на складі та в виробництві; забезпечення обліку виконання постачальниками контрактних зобов'язань; ведення бази постачальників і поповнення новими; складання різних аналітичних звітів.

Комунікації із суміжними підрозділами.


01.06.2006-21.10.2011

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Посада: Начальник бюро електричних матеріалів і запчастин відділу імпорту матеріальних ресурсів Управління підприємства, в тому числі 2010-2011 - керівництво системою управління контрактами (Contract Management) Адміністрації з постачання.

Опис діяльності: організація та контроль виконання робіт з обробки заявок та складання плану закупівель; здійснення контролю над проведенням маркетингових досліджень ринку, вибір контрагентів; участь у проведенні переговорів з українськими та зарубіжними контрагентами на будь-якому рівні щодо оптимізації цін, умов оплати та постачання; підготовка та укладання внутрішніх та зовнішньоекономічних контрактів; контроль за реалізацією контрактів; робота з митними органами; одержання відповідних дозволів при імпорті товарів; контроль за надходженням та рухом товарів на складі та у виробництві; забезпечення обліку виконання постачальниками контрактних зобов'язань; оформлення зведеного аналізу постачальників; ведення бази постачальників та поповнення новими; складання різних аналітичних звітів.Розробка та введення в дію стандартних форматів типових проектів контрактів; створення баз даних контрактів адміністрації з постачання та контролю над виконанням контрактних зобов'язань; моніторинг контрактів із ризиковими зобов'язаннями; щомісячні презентації з управління контрактами відділів постачання; створення у системі SAP ERP аналітичного звіту з контролю над ходом реалізації контрактів.

Комунікації з керівництвом суміжних підрозділів.


05.01.2005-01.06.2006

ВАТ «МітталСтіл Кривий Ріг»

Посада: Провідний інженер відділу імпорту Управління забезпечення обладнанням.Опис діяльності: формування зведених планів закупівель, проведення маркетингових досліджень ринку, підготовка та ведення внутрішніх та зовнішньоекономічних контрактів, відстеження поставок, перевірка відвантажувальних документів до відправки товару, підготовка документації для митного оформлення, отримання відповідних дозволів при імпорті товарів, участь у комісійних прийманнях поставленого товару, аналіз надходження та руху товарів на складі, облік виконання постачальниками контрактних зобов'язань.


13.11.2001-05.01.2005

КДГМК «Криворіжсталь»

Посада: Провідний інженер відділу закупівель матеріально-технічних ресурсів в далекому зарубіжжі Управління забезпечення обладнанням.

Опис діяльності: формування зведених планів закупівель, проведення маркетингових досліджень ринку, підготовка та ведення внутрішніх та зовнішньоекономічних контрактів, відстеження поставок, перевірка відвантажувальних документів до відправки товару, підготовка документації для митного оформлення, отримання відповідних дозволів при імпорті товарів, участь у комісійних прийманнях поставленого товару, аналіз надходження та руху товарів на складі, облік виконання постачальниками контрактних зобов'язань.


03.09.1999-13.11.2001

КДГМК «Криворіжсталь»

Посада: Провідний інженер відділу закупівель з техпереозброєння Управління забезпечення обладнанням.

Опис діяльності: формування зведених планів закупівель, проведення маркетингових досліджень ринку, підготовка та ведення внутрішніх та зовнішньоекономічних контрактів, відстеження поставок, перевірка відвантажувальних документів до відправки товару, підготовка документації для митного оформлення, отримання відповідних дозволів при імпорті товарів, участь у комісійних прийманнях поставленого товару, аналіз надходження та руху товарів на складі, облік виконання постачальниками контрактних зобов'язань.


03.04.1998-03.09.1999

КДГМК «Криворіжсталь»

Посада: Інженер 1-ї категорії відділу закупівель з техпереозброєння в далекому зарубіжжі Управління закупівель з техпереозброєння та обладнання.

Опис діяльності: формування зведених планів закупівель, проведення маркетингових досліджень ринку, підготовка та ведення зовнішньоекономічних контрактів, відстеження поставок, підготовка документації для митного оформлення, аналіз надходження та руху товарів на складі.


21.03.1997-03.04.1998

КДГМК «Криворіжсталь»

Посада: Інженер 2-ї категорії відділу кон'юнктурних цін світового ринку, економіко-юридичного аналізу Управління закупівель з техпереозброєння та обладнання.

Опис діяльності: маркетингові дослідження; аналіз ринку; пошук і ведення клієнтської бази; ціноутворення; сегментування ринку; економічні розрахунки; аналітика.


08.10.1996-21.03.1997

КМК «Криворіжсталь»

Посада: Інженер відділу кон'юнктурних цін світового ринку, економіко-юридичного аналізу Управління закупівель з техпереозброєння та обладнання.

Опис діяльності: маркетингові дослідження; аналіз ринку; пошук і ведення клієнтської бази; ціноутворення; сегментування ринку; економічні розрахунки; аналітика.


ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ

Особистісні та ділові якості

Відповідальність, уважність, винахідливість, ініціативність, комунікабельність, здатність конструктивного вирішення питань, прийняти рішення та нести відповідальність, здатність працювати в команді та самостійно, професіоналізм, вимогливість до себе та підлеглих, здатність ставити перед співробітниками чіткі завдання та добиватися їх грамотного виконання, стійка мотивація до ефективної роботи, кар'єрного зростання, здатність навчатися, набувати нових знань, орієнтування в технічній та діловій документації.


Особливі відмітки

Навчання в «Українській економічній студії» на тему «Як уникнути помилок під час оформлення договорів». Наявність досвіду роботи з іноземними компаніями. Впроваджені альтернативні матеріали з отриманням підтвердженого економефекту (ТОВ «Метінвест-КРМЗ»). 


Ступінь володіння комп'ютером: Впевнений користувач ПК (Word, Excel, Microsoft Outlook, 1С, SAP Ariba, Windows XP, Windows 7, Internet, SAP ERP і т.д.). Будь-яка офісна оргтехніка.


Знання мов: українська - вільно, німецька – письмова та розмовна, англійська – базова.


Маю посвідчення водія категорії «В».

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору