UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Львові
  4. Резюме Front end developer в
  5. Front end developer
Запропонувати вакансію
Маковецька Діана

Professional resumeПрофесійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформаціяFront end developer

Заблоковано
8 000 грн.
 26 лютого 2021  Місто: Львів
Вік:22 роки
Режим роботи:віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

адміністратор готелю
Lviv Loft Apartments (Готельно-ресторанна), Львів
05.2019 − 09.2019 (4 місяці)

Здійснювати розрахунок за проживання. Наглядати за своєчасністю оплати за проживання у готелі та за послуги, не допускаючи заборгованості.Наглядати за своєчасною підготовкою номерів для заселення. Вести облік осіб, що проживають у готелі, здійснювати контроль за звільненням номерів і місць. Забезпечувати виконання правил користування і внутрішнього розпорядку у готелі. Вживати заходів щодо розв' язання конфліктів, які виникають між особами, які проживають у готелі, та обслуговуючим персоналом. Приймати заявки на бронювання місць.

адміністратор
Спортивно-розважальний комплекс Медик (Розважальна діяльність), Львів
05.2018 − 09.2018 (4 місяці)

Консультація відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються; забезпечення чистоти і порядку в приміщеннях та на прилеглих до них територіях; контроль над виконанням працівниками вказівок керівництва; ефективне і культурне обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов;контроль за збереженням матеріальних цінностей.

Освіта

Національний університет «Львівська політехніка» (Львів)
ІКНІ
незакінчена вища, 09.2019 − 05.2023 (3 роки 7 місяців)

Додаткова освіта

 JavaScript Complex,2020-2021

Знання мов:

Англійська - Вище середнього, Німецька - Середній, Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм:  Html,Css,Js, Angular, React,Typescript,Git. На даний момент вивчаю:MySQL,Vue.JS,Ionic,Node.JS. Проекти: https://github.com/DianaMakovetskaya/Pokedex
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Хобі: спорт, програмування. Особисті якості: уважність, здатність швидко навчатися, націленість на результат, висока працездатність, організованість, прагнення до підвищення професійного рівня.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору